Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus X550JK-XO031D vagy Asus...

Kmarcell18 kérdése:

Asus X550JK-XO031D vagy Asus N550JK-XO257D?

Figyelt kérdés

Ballagásra az ajándékom egy új laptop lesz. (Koleszos leszek, ezért nem asztali)

Ezt a kettőt néztem ki, illetve még sokat, de ezeken vacilálok. Nem sokat használnám játékra, de azt a kevés időt meghajtanám. (Assassin's Creed: Unity/Rogue, Watch Dogs, GTA V, stb)

Szerintetek, lejátszanák nekem ezek a gépek a játékokat?

Illetve, mit ajánlotok erre a célra i7-4710HQ, vagy i5-4200H?

Milyen laptopokat ajánlanátok 250.000 alatt?

2015. márc. 16. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

# 7 Rossz a bolt és a gép is, áfacsaló bolt, rossz garanciával.

Egy vga sebességénél a memória csak egy dolog a sok közül, nem csak az számít.

Más gép nem jöhet szóba ennyiért.

2015. márc. 17. 13:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Tehát, az MSI-s gép jó/rossz?
2015. márc. 17. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak az Asus N550 jó ennyiért, az a jeelnlegi legolcsóbb játékos laptop, ami valamennyire minőségi, a többi rosszabb nála.
2015. márc. 17. 15:37
 14/18 anonim válasza:

Nekem x550jk laptopom van, i5-ös processzorral.

Már másfél éve megvan, rengeteget hurcolászom.

Odafigyelek rá, poros feületre nem teszem, akksit nem töltöm feleslegesen, igyekszek a portól megtisztítani.

Elég sokat játszok és semmmi.... SEMMI problémám nincs vele!!

Újra megvenném ezt a szériát, rendkívüli vétel volt...egy igazán jó laptop is kinyíródhat, ha nincs rá figyelve!!

Nemtudom kivelbeszéltetek, hogy az X széria rossz...én totál az ellentettjét vallom..

2015. nov. 24. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
1 darab mintád van, az nem releváns.
2015. nov. 24. 21:28
 16/18 anonim válasza:
Ja igen, mert nyilván egyszerre megveszek 5 laptopot, hogy véleményt alkothassak róla ... immáron 2 éve van meg a laptop, és ugyanazt tudom leírni, mint 2-vel fentebb... abszolut jó vétel volt anno!
2016. aug. 18. 10:21
 17/18 anonim ***** válasza:

A szervizesek jól ismerik, ők nem csak 1 darabot láttak, nagyon nehezen szerelhető, gyakori hogy kiszakadnak a csavarok a menetekből, ilyenkor szilokonnal ragasztják össze.

Csak szerencséd volt, semmit több

2016. aug. 18. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem a régi laptopom egy Dell n5510 volt, ami kb üti az X550JK-s gép szintjét anyaghasználatban és minden másban is. A mostani meg N550JK. Amikor még a dell volt elvoltam vele, nem volt viszonyítási alapom, azt gondoltam nem rossz laptop. De így, hogy megvan most az N550JK nem is tudom, hogy tudjam olyan laptoppal létezni. Hardveresen nem volt gyengébb, mindkettő i7-es volt, sok rammal, ssd-vel. De egyáltalán nem lehet egy lapon emlegetni a két gépet. A felépítés, az anyaghasználat, kijelző, hangrendszer, billentyűzet, ergonómia, hűtés, és még sorolhatnám, hogy mi mindenben veri az N-es széria az X-es szériát. Persze, lehet létezni az X-el is, az is megteszi, akinek nincsenek nagyobb igényei. De ha egy valamire való laptopot szeretnél ajánlom az N szériát :D
2016. aug. 18. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!