Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az INTEL Core i3-4130 hány...

Az INTEL Core i3-4130 hány magos processzor?

Figyelt kérdés
Valahol 4-et olvastam, valahol 2-t. Mai játékok futtatására fogom használni, a másik lehetőség egy g3258.
2015. márc. 16. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Erre mit lépsz AMD [link] fanboy?

[link]

2015. márc. 17. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
mondtam én hogy oda veri . nekem is volt 8 magos amd fx procim és mire volt elég ? arra hogy még egy gtx 480 at sem tudott ki hajtani a kaki !
2015. márc. 17. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem kell elszállni az inteltől. Amúgy is egy öreg platformot hasonlítunk egy újhoz. De mindegy. Ja és nem vagyok amd fanboy okés hogy erős proci, de majd akkor is azt mondd amikor kell a 4 fizikai mag a játékokhoz, hogy az i3-ad odaveri a 4 magos amd-t. Ja bocs nem, mert még csak el sem fog rajta indulni. Intelből legalább i5 azalatt nem érdemes játékra venni procit. AMD-nél meg akármelyik 4 magoson fog futni akármelyik játék kompromisszumokkal. Nem tudom ti mennyire követtétek a far cry 4-et megjelenéskor, de az erős i3-otokon még csak el sem indult hanem dobott egy fekete képernyőt. igaz azóta kapott egy patch-et, de higgyétek el ez lesz a jövő, hogy kevés lesz a két mag. Én biztos nem vennék i3-at max csak netezésre, inkább megtoldanám a pénzem és vennék egy i5 4440-t. Egy 20-assal drágább, kicsit késöbb veszek procit, de biztos hogy sokáig kiszolgál.
2015. márc. 17. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:
a 4 fizikai mag az sem igazán 4 fizikai mag mert modulonként van 2 mag xD , ennyit a fizikai magodról, tehát 2-2 egy 4magos amd-nél ezé lassú,gyenge teljesítmény az intelhez képest, 6magos amd 2-2-2 , 8 magos 2-2-2-2, míg egy 4 magos intel 1-1-1-1 + HT(i5,i7 esetén) ami elég kedvező a játékok számára, és akkor i3, 1-1 + HT , nem csodálom, hogy jobban futnak a játékok többsége i3-on mint egy 4-6magos fx-en, ahol darabolva vannak a magvak köbö
2015. márc. 18. 00:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Amd nem csak az fx-ekbol áll de ahogy látom nem nagyon követitek az amd-t van phenom van fm1 van fm2 azok fizikai 4 magosok nem modulokbol vannak összerakva. A modulos elrendezessel az a baj, hogy az amd nem fejlesztette tovább, pedig amikor kiadták az akkori intelek szintjét hozta csak ugyebár kedvezőbb áron. Most ráálltak az igp-re amiben azért nem gyengén veri az intelt. Elég megnézni a konzolokat, azokban is igp van. Intel mikor fog olyan erős igp-t rakni a procikba mint az amd? Remélem a közeljövőben kiadnak valami kemény gamer procit és megmutatja a fanboyoknak.
2015. márc. 18. 11:01
 16/18 anonim ***** válasza:
jah az intelek szintjét mikor az intel haswell ht magjai erősebbek mint modulok erről ennyit!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. márc. 18. 19:49
 17/18 anonim válasza:
Emberek. Én sem vagyok intel fanatikus de lazán kenterbe veri a 4130 az fx 6300at IS!! MEG társait is. És am3+ lapba nem érdemes beruházni, nagyon kicsi a tuningpotenciálja, fx 9370? Na ez se tud sokat egy 4360-as i3-hoz képest pl. Szoval ennyit az amd-ről, gyenge procikat készít, higgyétek el. A 4130-am egy gtx 470-el párosítva minden elvisz medium/high beállítások mellett.
2015. nov. 9. 20:00
 18/18 anonim válasza:
Ha keveselné az amd eight core procijait, vegyen i7 4790k-t, nemsokára elvesztik a versenyt a játékokkal szemben. Nekem volt a4 5300-as apu-m ugyanugy gtx 470-el hajtottam 4 gb rammal, ment szépen a gtav is, de folyamat tulmelegedett. Az fm2 pl egy pocsék széria, azt elrontották.
2015. nov. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!