Mi felel, az egyszerre működő programok gyorsaságáért?
Ha van több is, akkor azt is nyugodtan le írhatjátok.
Részletezem, akiknek nehézséget okozott volna: Tehát ha én játszom pl. a COD4 -et, amit a gép visz elég jól, tehát gond nélkül, és eszembe jut, hogy meg kell valamit néznem. Tehát ha felmegyek a böngészőre, játék közben (természetesen úgy, hogy leraktam a tálcára a játékot) akkor a böngésző gyorsaságát melyik alkatrész (Yap, All Cut Race :D) határozza meg?
RAM és CPU +1!
Ha elfogy a RAM és nekiáll swapelni a gép, akkor már veszett a fejsze nyele, mert belassul az egész.
G.
Értem.
A memóriáról még szeretnék kérdezni.
Egy GIGABYTE GF GTX750 TI 2 GB memóriával mennyire jó?
Ja és 2x4 RAM -al ?
Maradjunk az eredeti mesénél, hogy COD4 közben szeretnék böngészni, és hogy a böngésző is ELÉG jól mennyen, ha netán videót szeretnék nézni.
Az a 2GB elég lenne 2x4 GB RAM mellett?
A VRAM nem annyira hangsúlyos a böngésző+játék multitaskingolásnál, mint a RAM, mivel a böngésző nem igényel belőle túl sokat.
A VRAM mennyiségét általában a videokártya teljesítményéhez igazítjuk, ehhez a darabhoz bőségesen elég a 2 GB.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!