Ez a hőfok jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Proci: Intel Pentium 4 3Ghz(775)
Normál állapotban, Everest szerint 46-49fok
Böngészésnél 49-53fok
Volt amikor majdnem kifagyott egy oldal akkor elérte a 64fokot
2010. febr. 15. 20:53
1/5 anonim válasza:
nekem 775ös celeronom van 2,8ghz. játék közbe átlag szobahömérsékleten olyan 70fok, nyáron játéknál akár 88fok is volt. a tied bőven jó, az enyémmel viszont bajok vannak..:S
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. febr. 15. 21:56
3/5 anonim válasza:
Nálam most 42-45 de nálam is volt olyan hogy nyáron játék közben felment 70-re ki is kapcsolt a gép. De a gond az is volt hogy túl poros volt jó vastagon állt a por a hűtőbordán azóta tisztítom gyakran és nem szokott felmelegedni úgyhogy az is számít ha túl poros
4/5 anonim válasza:
Nekem a dual core-om alap 25 fok terhelve max 55 :D 3500 ftos hűtő van rajta és huzva is van. Sztem csinálj egy kis szellözést a házba 2 ventit beraksz, a kevesebb hő miatt nő a proci élettartama.
5/5 anonim válasza:
Hasonló procim van (Dual Core 3.2GHz), otthon megnézem mennyi a hőmérséklete. 55°C körül rémlik játék közben. 64°C-tól még nem kéne kifagynia, olyan 75-80 körül "csak" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!