Használt vagy teljesen új PC 180. 000ért?
Ha a használtnál zavar a rövid gari idő akkor vegyél újonnan gépet. Mondjuk a használt konfigban erősebb VGA van és a proci tuningolható lenne de a csávó szar lapot tett alá ezért a tuning ugrott szóval tuningolni csak lap cserével tudnál benne, meg ahogy nézem semmi megbízhatósága nincs és 2-3 hónapja regisztrált csak az oldalon tehát nem is megbízható, max személyesen alaposan tesztelve venném meg.
Szóval én újat vennék inkább.
Egyébként az új konfighoz, vedd kia cpu hűtőt mert elég a gyári is és a kártyát cseréld le GTX 960-ra, sokkal erősebb az R9 270-nél.
Amit ott ad 180.000-ért nagyon csábító, ha értesz hozzá és tényleg letudod tesztelni, akkor megér egy próbát.
Én nem értek ennyire a gépekhez, amúgy se bízom más szavában, hogy ő mit mond. Mert amikor elromlik akkor hivatkozhat egy rejtett hibára, ő se tudta stb. és a végén csak én fizetek rá... :D
Én inkább ezt venném:
Asrock B85M Pro3 alaplap
Intel Core i5-4460 processzor
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10F/4 memória
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X 11230-00-20G videokártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység
Sharkoon VS3-S 4044951013364 számítógép ház
Összesen:179,193 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!