Mennyi különbség van az MSI GeForce GTX 660 2GB GDDR5 Twin Frozr III N660 TF 2GD5/OC, és a GIGABYTE GF GTX750 Ti OC 2GB 128bit DDR5 között?
Az új gépembe a GB videókártya fog bele kerülni (nagy valószínűséggel), és kíváncsi vagyok rá, hogy mennyivel erősebb a GB (GTX750) mint az MSI (GTX660)?
Körülbelül, aki le tudná írni % -ban, annak örülnék, mert én nem nagyon tudom össze hasonlítani a videókártyákat.
(Pl. a GB 20% -al erősebb...)
Tapasztalatok is érdekelnek, vagy ha valamit tudtok, amit nem kérdeztem meg (természetesen a 2 videókártyáról), akkor nyugodtan írjátok le (HA akarjátok :DD)
Háát, a használt cuccokban én már elvesztettem a bizalmam.
Az eladó lehet tőlem Obama elnök is, akkor is úgy venném meg, hogy na jó legyen, de csak mert jó kedvem van.
Nem részletezném miért, én inkább az új cuccoknak a híve vagyok.
Tudom hogy akár duplán is megéri, de na... majd talán egyszer veszek egy használtat, és meglátjuk.
Talán ez utáni géphez, bár 4-5 év múlva REMÉLHETŐLEG lesz árcsökkenés az elemeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!