Számítógép lefagyott, azóta nem működik. Totálkár? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval nagyban játszok a gépemen a gta-val, es egyszer csak lefagy (előtte már picit laggolt a játék),próbáltam ctrl alt del-lel, nem működött, aztán kikapcsológombra sem reagált. Kihúztam a konnektorból, de azóta már amikor bekapcsolom nem megy a monitor es a billentyűzet, es az egér sem világít. Csak zug a gèp. Tapot kicseréltem, de nem javult. Dobjam ki a gépet? (a lefagyás előtt vettem bele egy használt, poros tápot)2015. márc. 13. 15:57
1/7 anonim válasza:
"aztán kikapcsológombra sem reagált. Kihúztam a konnektorból," ilyet ne csinálj! sokáig kell nyomva tartani míg tényleg lekapcsol a gép
az hogy lett-e baja, arra nem tudok válaszolni
2/7 A kérdező kommentje:
:( Lehet, hogy az alaplap sèrült?
2015. márc. 13. 16:03
3/7 anonim válasza:
szerintem túl melegedet a processzor gondolom nem mai géped van és ennek következtében a lap sérülhetett a procik több dolgot túl élnek mint egy alaplap.
4/7 anonim válasza:
fr dimán lehet hogy csak a táp purcant meg :D
6/7 anonim válasza:
lehetséges hogy meghalt. Én belenéznék a helyedben és végignézném a gépben a kondenzátorokat. Egy rossz táp miatt lehet Szép púpos az összes az alaplapon és a videokártyán egyaránt. Nem rég járt nálam egy ilyen gép meghalt a tápegysége elvitték számtech boltba ott kicserélték a tápot utána meg hozták nekem, hogy nem jó. Belenéztem az összes kondi pupu tevének képzelte magát. Ezt egy Codegen táp csinálta. És még az új tápot is cserélnem kellett mert persze hogy jó boltos módjára codegent rakott bele ami ha hozzáértem a kábeleihez olyan szépen sercegett. És fagyott is tőle a gép. Kapott egy komplett belső berendezést a memóriákat kivéve, mert csak az élte túl. Szóval aki fentebb írta, hogy a processzor sok mindent kibír azt ezzel megcáfolnám, mert a memória bír ki a legtöbb mindent.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, de a ramokat kicsereltem es mar megy :D
2015. márc. 14. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!