11/17 anonim válasza:
Úgyis a videokártya lesz a gyenge pont, onnantól fogva mindegy, melyik processzor.
12/17 ceri válasza:
Én nem venném meg, pedig nem vagyok gazdag. A VGA 2 éves és egy rakás sz... A pénzeden inkább vegyél Alplap+proci+VGA+memóriát . A többi kacatot meg akkor cseréld majd ha kell.
13/17 anonim válasza:
Az első a jobb!!!xDDd
Az Intelek a legszarabb procik! xDDD
14/17 anonim válasza:
ratyi sajnos mind a kettő. Az amd azért mert amd.
Az intel régi, az asrockot hol jegyzik. A videokártyát meg a laptopom kártyára alázzá.
Gyűjtsél még egy kis pénzt. Én legalábbis ezt tenném. Vagy vegyél ps3-mat. Netezni lehet vele, játékra meg első osztályú
15/17 A kérdező kommentje:
Sajna nem, joez nekem. Most úgy nézzétek h ati4670 kari lesz benne. Úgyis rossz?
2010. febr. 17. 21:00
16/17 anonim válasza:
Messze jobb kártya. De ha hozzádobsz 6 rongyot, abból egy HD4770 is kijön, ami árához képest erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!