Jelenleg AMD Athlon x2 5000+ processzorom van. Mennyivel lenne gyorsabb a gépem, ha lecserélném egy AMD Phenom x4 Quad-Core 9650-re?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 17:24
11/14 A kérdező kommentje:
Driverek rendben vannak.DE egyszerű böngészéshez.chateléshez elégnek kellene lenni a 2GB memóriának nem?A Windows 32 bites.Tehát csak 3gb-ot látna a négyből.Mondjuk az is több mint a kettő.A memóriát muszáj párban cserélni?Nem lenne elég 1-et cserélni 2 gigásra?Tudom,hogy jobb lenne ha duálban futna.Csak 2x2GB memória vagy 25-30000ft.Nekem most ez nem megy.
2010. febr. 16. 11:11
12/14 anonim válasza:
Nem tudod lecserélni a processzort, mert az alaplapod nem támogatja a 4 magos processzorokat(ahhoz AM2+ vagy AM3 alaplap kell)! Így nem éri meg lecserélni, főleg nem Phenom X4-re ami már nem mai darab, és ráadásul az alaplapi videokártyával nem is lenne nagy "páros".
Egy szó mint száz, inkább memóriát kéne venned, de azok most tényleg cefetűl drágák.
13/14 anonim válasza:
Ennek a gépnek ha nem játékra használod(még ahhoz is jó lenne csak kéne bele egy rendes kártya) simán menni repülni kéne ezt nem lehet megmagyarázni h. x2 proci meg 2gb ram nem elég erre ezt azér mondom mer nekem is ien konfigom van csak hd 4830-al szal ott az op. rendszereddel lesz a baj húzd újra.
14/14 anonim válasza:
Ezekből az Athlonokból csak az "e" jelűek voltak jók és a Phenomból a "50“-re végződőek. Valamint a Phenom II 965.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!