Nagy szükség van a hordozhatóságra? Mert ha nem, felejtsd el a laptopot, azt elsősorban nem teljesítmény alapján szokták választani hanem a minőség, aksi idő, billentyűzet használhatósága alapján. Laptopokban az erősebb processzorok rövid időn belül elkezdenek throttling-ni és azonnal vissza vesznek az órajelből a melegedés miatt.
2015. márc. 12. 20:42
2/6 A kérdező kommentje:
természetesen a hordozhatóság miatt kéne :) énis pc fan vagyok és tudom hogy az életbe nem fog olyan teljesítményt leadni mint asztali társaik. viszont vennék alá egy igényesebb hűtőt akkor már, és a prémium anyag számomra nem fontos tényező mivel táskában hordoznám :D így sem kivitelezhető?
Fx7600p processzor amiben van egy erős itnegrált kari + R5 230 amivel dual graphics-os ezért erős.
Full hd kijelző
16gb ram
1 tb winchester
2015. márc. 13. 17:50
5/6 A kérdező kommentje:
az utolsóval énis szemeztem, de sajnálok ennyi pénzt kiadni:) köszönöm a válaszokat, pacsiztam mindenkinek
2015. márc. 13. 20:21
6/6 anonim válasza:
840M-t mindenképp, PC szaküzletben dolgozom és akik nem tisztítják rendszeresen az AMD grafikus kártyákat leégetik. nVidia jobban bírja, azokkal nincs gond ilyen téren.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!