Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop konfigban segítség?

Laptop konfigban segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

tudnátok nekem írni olyan laptop konfigot ami 200ból (max 210) kijön és az alábbi pontoknak megfelel?

- magas órajelű processzor a render folyamatok miatt(4 mag/4 szál ha lehet, amdvel sincs bajom)

- 8gb ram

- R7 265 / Geforce 840M szintű kártya legalább

- 1tb winchester

- oprendszer nem kell

ha csak úgy jön ki a keretből hajlamos vagyok kompromisszumokat kötni, de ezek lennének az elvárásaim :D reális nagyjából?

köszönöm előre is:)

2015. márc. 12. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagy szükség van a hordozhatóságra? Mert ha nem, felejtsd el a laptopot, azt elsősorban nem teljesítmény alapján szokták választani hanem a minőség, aksi idő, billentyűzet használhatósága alapján. Laptopokban az erősebb processzorok rövid időn belül elkezdenek throttling-ni és azonnal vissza vesznek az órajelből a melegedés miatt.
2015. márc. 12. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
természetesen a hordozhatóság miatt kéne :) énis pc fan vagyok és tudom hogy az életbe nem fog olyan teljesítményt leadni mint asztali társaik. viszont vennék alá egy igényesebb hűtőt akkor már, és a prémium anyag számomra nem fontos tényező mivel táskában hordoznám :D így sem kivitelezhető?
2015. márc. 13. 02:08
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

ubuntut letörlöd aztán raksz rá azt ami neked kell.

A komolyabb neveknél (asus, acer) amit te kérsz az már inkább 230-240. + hűtőt mindenképp rakjál alája.

2015. márc. 13. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem neked ez lesz a jó:

[link]

Fx7600p processzor amiben van egy erős itnegrált kari + R5 230 amivel dual graphics-os ezért erős.

Full hd kijelző

16gb ram

1 tb winchester

2015. márc. 13. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
az utolsóval énis szemeztem, de sajnálok ennyi pénzt kiadni:) köszönöm a válaszokat, pacsiztam mindenkinek
2015. márc. 13. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
840M-t mindenképp, PC szaküzletben dolgozom és akik nem tisztítják rendszeresen az AMD grafikus kártyákat leégetik. nVidia jobban bírja, azokkal nincs gond ilyen téren.
2015. márc. 13. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!