Mitől kattan a winchester?
Figyelt kérdés
Néha gondol egyet a winchesterem, és kattan egyet, de utána megy tovább minden, általában a dolgozik, akkor kattan.
Egy 40 GB-os Maxtor
2010. febr. 15. 16:17
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy be van állítva az oprendszerben, hogy ha nincs rá szükség, akkor kapcsoljon le. (Vistában és gondolom Win7-ben van ilyen). Nekem is ha pl megnyitottam régebben a (D:)-t (ez nálam külön merevlemez) akkor felpörgött, kattant egyet és ment normálisan. Ha neked nincs ilyen energiaspórolás beállítva, akkor tényleg lehet hiba.
3/10 A kérdező kommentje:
nekem csak ez a merevlemezem van, de nincs beállítva, hogy kikapcsolja
2010. febr. 16. 06:53
4/10 anonim válasza:
Nincs annak semmi baja.Nekem is MAXTOR van(80 gb) és nekem is ugyanúgy kattan egyszer.Már ezer éve is kattogot és tök jól megy mindíg.Gyors is meg minden.Nem hinném,hogy vmi baja lenne.
6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy bekattant xD
Akkor oké
2010. febr. 17. 19:12
7/10 anonim válasza:
komolyra forditva,biztos lehetsz benne hogy haldoklik a winyo,mert nekem már sok ilyenem volt,és ezek voltak az elöjelek..xal...
9/10 A kérdező kommentje:
működik, de általába a gép a virtuális memóriát használja
2010. febr. 18. 06:45
10/10 anonim válasza:
Nem a vinyódnak van baja hanem a tápodnak!!!
Kivan lazulva a molex nyomd összébb egy csipesszel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!