Az AMD A10 7700K prociban pontosan milyen grafikus kártya van? Mennyire alkalmas a mai jatekok futtatására 1280*1024- es felbontasnal?
Figyelt kérdés
#Amda107700k
2015. márc. 11. 05:02
11/13 anonim válasza:
9.
De később tudsz bele venni egy erősebb processzort.
12/13 HabverőMakverő válasza:
vágom, hogy később vehet bele, de most akar olyan konfigot, ami 5 évig jó lesz :) 5 évig az i3 kevés lesz szerintem...
persze, ha úgy akarja, hogy folyamatosan fejlesztgetni, pl ha már egyik alkatrész gyenge azt kicserélné, akkor persze jók amiket írtatok. Csak nekem úgy jött le, hogy most akar egy konfigot ami 5 évig bírja. :D
viszont akkor most egy fx 6300 vagy egy i3 az tökéletes és mellé akkor egy drágább alaplap, amit később faszán lehet fejleszteni. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, de vegul intel melett dontottem(i5)
2015. ápr. 17. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!