Ha régóta van SSD-d: Megérte megvenni? Elégedett vagy vele?
Gondolkozok egy SSD vásárlásán, de kicsit sajnálom érte a pénzt. Értem, hogy gyorsabb a HDD-nél, de ér az a sebesség annyit?
Előre is köszi a válaszokat!
Vegyél sshd-t 8 gb mozgatás alatt 90% olyan gyors mint az ssd és sokkal olcsóbb
20.000 HUF/1 280 000 000 000 bytes (1 tb)
#5-ös rátapintottál a lényegre. Vennék én SSD-t, tényleg el is hiszem, hogy olyan mint a villám, de ami elbizonytalanít az az, hogy a win8-am a Caviar Black vinyómon 20-25 másodperc alatt bootol, a programok - a játékok kivételével - mind olyan 0.5-2 másodperc között indulnak. Most az SSD-vel, ahogy utána olvastam várható lenne olyan 10-12 másodperces boot idő, meg a programok, kvázi azonnal indulnának.
Viszont, ha azt nézem, hogy én ezzel is elégedett vagyok és nem érzem lassúnak, illetve, hogy egy 120GB-os SSD-ért veszek, egy 750GB-os vagy akár 1TB-os Caviar Blacket akkor meg sajnálom érte a pénzt, mert úgy érzem nem ér annyit az a sebességkülönbség. Szóval nagyon vacillálok és nem tudok dönteni egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!