Mi lehet a baja a nyomtatómnak?
Figyelt kérdés
HP Desjet, ma telepítettem, azt írja ki, hogy kész, lehet nyomtatni, aztán mégse, mert beragadt papír van benne. Nem látok benne semmit. Vékony talán a papír?2010. febr. 15. 00:00
1/5 anonim válasza:
Milyen Windowsod van, és milyen HP nyomtatód? A mi régebbi HP nyomtatónk egyszerűen nem kompatibilis már a Win XP-vel sem. Illetve az lenne, mert nyomtatni nyomtat, csak nem azt, amit kellene. A HP-re pedig jellemző, hogy a nyomtatóikra elég kevés frissített illesztőprogramot csinálnak, a HP Deskjet 695-ös nyomtatóra kerestem drivert anno, de nem találtam. Azóta vettünk Epson nyomtatót...
2/5 A kérdező kommentje:
Windows XP, CD-je megvan, telepítve minden, illesztőprogram is rendben (megtalálta az Intelt). Új festékpatron, papir, mégsem indul el a nyomtatás.
2010. febr. 15. 14:21
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és ez HP Deskjet D1400 series.
2010. febr. 15. 14:22
4/5 A kérdező kommentje:
Driver frissités volt a gond. Neten megtalálta a kapcsolatot a HP-vel, jelezte a driver frissitését. Rendszergazdai oldalon telepítette, aztán elindult a nyomtatás. Kösz a segítséget.
2010. febr. 15. 21:38
5/5 anonim válasza:
Azóta nem néztem vissza a kérdéshez sajnos, de akkor örülök, hogy sikerült megoldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!