Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a 2. monitor...

Miért nem működik a 2. monitorom VGA kábelel? Teljes rejtély.

Figyelt kérdés

Két monitort használok, egy DELL U2311H-t egy DELL E178FP-vel. Minden hiba nélkül ment több hónapig, egészen addig, amíg az egyik képernyő elsötétítés után a 2. monitor nem kapcsolt vissza. Win8.1-ben ezután letiltottam, majd visszakapcsoltam, de így is csak felvillant a desktop, majd újra elsötétült, miközben a power button szerint be van kapcsolva, és kap jelet is. Megnéztem laptoppal, hogy vajon a monitorom ment-e tönkre, de semmi baja nem volt. Ezután csináltam egy BIOS update-et, Clear CMOS-t, 2. monitort visszakötöttem. Így egész este tökéletes volt. Ma reggel viszont már megint ugyan ott voltam ahonnan elindultam... Úgy is próbáltam már, hogy a nagy monitort kihúztam, csak az analóg VGA-ra legyen kötve bármi is. Ez sem segített. U2311H VGA-ra kötve viszont megint csak jól megy. Nem értem. :(

Szétszedtem a monitorokat, megnéztem megint pár összeállítást. Ezzel semmire sem mentem, de miután újra összeraktam megint jó lett. Ezen kívül arra is rájöttem, hogy amikor nem jó, akkor már az UEFI sem jelenik meg a 2. monitoron, tehát indítás pillanatában máris kikapcsol, maximum fél másodpercig működik. Azóta pár órára itt hagytam a gépet, bekapcsolás után megint csak a fő monitorom megy. :(((

Asrock H97 Fatal1ty Performance + i5 4670K IGP

2015. márc. 7. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Csökkentett módban DDU-val takarítsd le a video drivert, majd telepítsd újra.
2015. márc. 7. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a tippet, sajnos ez sem segített. Valószínű nem a win-ban van a baj, ahogy írtam már a BIOS (UEFI) képét sem jeleníti meg.
2015. márc. 7. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj másik kábelt is.
2015. márc. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!