nem rég vettem egy "komplett" ( majdnem ) új gépet, ssd, új erősebb ram (4gb), a vga maradt ( 1gb ddr5 256 bit. ) a proci 8 magos AMD, új ház 4 hűtővel stb.
tegnap játszottam először a legjobb fps -el amivel valaha szerencsém volt (Survarium) és minimumon éppen hogy nem akad. nagyon szeretném ha jobban futna, jobb grafikán. ezért mit érdemes fejelszteni?
én a RAM-ra gondoltam, hogy veszek még egy 4 gigásat, hogy legyen 8. elég szűkös vagyok jelenleg pénzügyileg úgy hogy jól meg kell gondolnom mire költöm. ( 90 volt az "új" gép)
szerintem egyáltalán nem a vga a ludas. természetesen néztem új kártyát is, de 30 körül (!!!!) nem találtam erősebbet ! ez meg volt kb 40 , pár éve. nyugi, nem vagyok akkora b@lfasz, kb 2 hétig kerestem új hardvereket, hogy lehető legjobb összeállítás legyen.* amióta gépem volt soha nem votl iylen jol összerakott gépem, mindig volt valami baj. persze csak 3 hónapja fut.( *ezért maradt a vga végülis egyedül. )
2015. márc. 7. 17:44
12/22 anonim válasza:
Nem csoda, hogy 30-ért nem találtál, manapság a normálisabb VGA-k kb. 45-50 ezer forinttól indulnak (R9 270/270X szintje, és még az is csak alsó-középkategóriás).
2015. márc. 7. 17:53
13/22 A kérdező kommentje:
elszomorító ez a tény, hogy egyre drágábbak...még csak nem is szólt közbe ilyen katasztrófa féleség (hdd)
a feladatkezelő 55%- mutat RAMoknál miközbe csak 2 oldal megvan nyitva böngészőbe....tuti itt lesz a gyengepontja a gépnek
2015. márc. 7. 18:36
14/22 A kérdező kommentje:
játék alatt ULTRÁN 21 fps körül, AMD system monitor vga-t csontig húzza 99%-ra, RAM 60 % nál ingázik. azért kiprobálom hátha segit rajta még 4 giga ram
2015. márc. 7. 18:56
15/22 anonim válasza:
Nem fog, mivel a játék gépigénye csak 2gb.
2015. márc. 7. 19:23
16/22 A kérdező kommentje:
azaz hivatalosan 8, de nem baj, elnézem a téves információdat
2015. márc. 7. 20:03
17/22 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani, amit olvastam. Megnéztem több oldalon is.
Minimummra írnak 2gb.
Ajánlottra 4gb.
De ha biztos vagy benne, hogy 8gb, én elhiszem neked.
azt hiszem a gyik közösség a cs go közösség szintjére került ennyi hülyeséggel...ez az oldal nem feltétlen hviatalos információkat oszt meg. ráadásul 512-es kártyát írnak, holott az 1 gigás jóval erősebb kártyám küszköd vele :)
2015. márc. 11. 10:44
20/22 anonim válasza:
Hát látszik, hogy nem értesz hozzá. Egy videokártyán a legkevésbé fontos adat a videomemória mérete. Ugyanis van olyan 512MB-s kártya, ami sokkal erősebb, mint egy 1GB-s.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!