Sutnax johnny kérdése:
Laptopom:LENOVO G500, a legfelso sorban levo billentyuk, lenyomaskor nem jelennek meg a kepernyon, foleg a "repulo gomb" erdekel mert innen tudom be v. ki kapcsolni a Wi-Fit es Bluetooth-t, valamikor latszottak de nem tudom mi tortent?
Figyelt kérdés
egy masik szinten ezen a gepen: mikor "Start Task Manager"-t nyomok, csak a Service oldal nyilik meg, pedig az elott itt nyilt meg a Futo alkalmazasok es Memory allapot is, hogy lehet ezeket kijavitani???2015. márc. 6. 18:42
1/2 anonim válasza:
Az első problémánál az lehet a baj, hogy le van állítva a háttéralkalmazása, nincs berakvan autostartba (nem indul el gép indulásakor).
A második problémát nem értem. Nyomsz egy ctrl+shift+esc-et, és megnyílik a task manager. ott vannak felül a fülek. Ha eltűntek a fülek, ott felül duplakatt a szürke részére, és megjelenik a kerete (fejléc, X, kicsinyítés, teljes ablak)+ a fülek.
2/2 A kérdező kommentje:
A masodik problema megoldodott.Koszi szepen!
Az elsonel melyik hatteralkalmazast kell elinditani es hogyan?
2015. márc. 9. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!