Milyen Gamer gépet tudtok ajánlani?
Én nem nagyon értek a gépekhez , föleg játszani használnám , ha vinni a mai játékokat akkor az már jó lenne, nem kell max grafikán elég a közepes is .
A KERETEM RÁ: 130K
#15 a jobb :) Mert azt én mondtam :).
Na de mindegy. Ha lejebb mész i3-tól prociban, akkor értelme is legyen, 960as videókarit tegyél bele mindenképp.
Intel Celeron G1840 processzor
procit cseréld le fentire, spórolsz 22E-t, kiegészíted még 8E-el és megveszed a 960kártyát. Végülis most jobban jársz, később pedig ha lement a procik ára is majd dobsz bele egy jobbat meg egy 970 kártyát.
Aki írta a pentiumot, nem is írt akkora hülyeséget :) De így ebben a formában van csak értelme.
Viszont így majdnem 140k a géped.
mit szoltok ehz a videó kártyához?
Gainward GTX750 2GB DDR5 426018336-3149 videokártya
A proci :
Intel Core i3-4160 processzo
Ram:
4gb ddr3 1600mhz
Ez milyen gép lenne ?
milyen játékok futnának el rajta ?
Futna a :BF3 BF4 Gta4 far cry 3-4, cs:go ,Cod:AW ?? ezek mennének mondjuk 1 közepes grafikán ?
Ez nem gyorsabb videókártya semmivel. A plusz gb ramnak nincs jelentősége.
Akkor minek teszik rá? Nem tudom. Több pénzt lehet érte kérni. Minek van alukasírozott szigetelés padlófűtés beton alá? Nem tudom, annak sincs értelme, de drágább.
Jelen pillanatban a #22est ajánlom, de akkor később procit is cserélhetsz.
Viszont addig sokkal jobban fognak futni a játékok. Használtan a proci is olcsó lesz.
itt találtam 1 videót a kártyáról hogy hogy vinné a
- Need for Speed Rivals (fix 30 fps)
- Battlefield 4 (50-70fps)
- Call of Duty Ghosts (50-60fps)
- Far Cry 3 (60-70fps)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!