Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valakinek olajhűtésű...

Van valakinek olajhűtésű számitógépe?

Figyelt kérdés
Akinek van mesélhetne róla hogy milyen tapasztalatai vannak mennyibe került kiépiteni mennyi és milyen olaj ment bele stb.

2015. márc. 5. 15:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nemteszi tönkre a ventiket? próbálnának magas foruldaton dolgozni de a folyadékban nyilván nagyobb terhelést kapnak sokkal.

Amúgy kiváncsi lennék mennyi idő alatt melegitene fel egy átlagos kicsit erősebb i5 konfig 10 fokot 100 liter olajon.

Csak ez sajnos kicsit drága mulatság nekem.

2015. márc. 5. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Beszarok :D Ilyet még nem láttam, halacskákat is lehet mellé rakni? XD
2015. márc. 5. 18:30
 13/20 A kérdező kommentje:
persze ha megakarod ölni szegény halakat..
2015. márc. 5. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Áhh, már viccelődni se lehet...
2015. márc. 5. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha kettéosztod az akváriumot akkor igen :D egyik felébe víz halakkal másikba a gép olajjal :D
2015. márc. 5. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Leégni nem fognak a ventik mert azok is hűlnek az olajban
2015. márc. 5. 22:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Veletechen csinált egy magyar srác ilyet: Lefújta az összes alkatrészt valami vízálló műgyantával és úgy mártotta akváriumba. Mindenesetre rizikós, mert egy kicsi felület kihagyása is végzetes hibát okozhat.

[link]

Aztán vannak még szeparáltan kialakított modok is:

[link]

Remélem segítettem! Mindkét mod járható út.

2015. ápr. 20. 18:54
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Rakjad csak bele az áram alatt lévő számítógépedet. Nem tudom ezt honnan szedted, de nem valami eszes.
2015. ápr. 20. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó ezt a vízre vagy az olajra érted? A vízbe én se tenném műgyanta ide vagy oda de az olajba simán bele lehet tenni mivel az nem vezeti az áramot.
2015. ápr. 21. 16:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgy önmagában a víz se vezet (desztillált víz), csak mivel eléggé old mindenfélét olyankor, csak idő kérdése, hogy beindulhasson az ionvándorlás.
2015. máj. 22. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!