Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tehetek erősebb procit a gépembe?

Tehetek erősebb procit a gépembe?

Figyelt kérdés

Most egy AMD SEMPRON 1,8 GHZ 3000+ procim van.Elvittük a gépemet egy olyan helyre szakemberhez, ahol állítólag jól értenek a gépekhez, és azt mondták nem lehet újabb procit tenni a gépembe, ez a legerősebb amit bele lehetett rakni.Na most utánajártam a dolognak én is, és azt hallottam, meg kell nézni az alaplap foglalatát. Megnéztem az Everest programmal, és azt találtam:

CPU foglalatok: 1 Socket 754. Utánanéztem ennek, és én találtam olyan procit, ami erősebb és belehetne tenni a gépembe foglalat szerint. PL.: [link]

Akkor ezt az uj procit amit találtam cpu-world.comon belehetne tenni a gépembe??->(Meg azt hallottam a BIOS verzióját is frissiteni kell, hogy támogassa, vagy valami ilyesmi.....)

2015. márc. 5. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Minek fejleszteni egy zsigulit?

Tedd el a fölös pénzed és válts modernebb platformra, írd meg a kereted meg hogy mire használnád vagy keress kérdéseket hasonló témában.

Ezekkel a felesleges "fejlesztésekkel" csak az eladók járnak jól, akik a valós ár többszöröséért adják el a régi szarokat.

2015. márc. 5. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
én sem harcolnék vele találni is nehéz lenne és nem akkora fejlesztés ami komolyan kihatna a teljesítményre ezt a gépet le kell váltani ha többet akarsz..viszont ilyen eladókhoz ne vidd mert csak azt fogják eladni ami nekik van raktáron.. inkább azt írd le hogy mit szeretnél a géppel és megnézzük kb mennyibe kerülne egy ilyen gép..
2015. márc. 5. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a szakember nem hülye,a foglalat nem minden-támogatnia kell az alaplapnak is.

Az általad linkelt proci 939-es foglalatba jó [link] nem tudod belerakni a 754-es foglalatba.Ez a gép még az XP-vel is küzd és az XP is lehalóban van támogatottság hiányában inkább egy másik gépbe gondolkozz.

2015. márc. 5. 14:34
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

Itt socket754 van irva!

2015. márc. 5. 21:52
 5/11 A kérdező kommentje:
ja, és ha 5000 FT-ból tudtok jobb gépet, akkor oké...-.-'
2015. márc. 5. 21:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Amugy azért akarok uj procit, mert még a youtube videok is szaggatnak...feladatkezelőbe 100%-on megy, ha már megnyitom a google-t is ...
2015. márc. 5. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:

És akkor pár %-al erősebb proci a megoldás?

Telepítsd újra a gépet, csak a legszükségesebb programokat tedd fel, ha teleszemeteled, vagy vírusos, belassulhat. Én a windows security essentials-t használtam, ingyenes is.

A zsiguli az zsiguli, 1.4-ről felfúrhatod 1.5re, attól még ugyanaz marad.

Ha ehhez még nem vagy elég érett, úgyis a saját fejed után mész és majd később látod be, hogy igazunk volt.

2015. márc. 5. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Elírás lehet.

[link]

[link]

Nézd meg az alaplapod típusát és keresd meg a neten hogy milyen proci típusokat támogat.A lábkiosztás még nem minden.

2015. márc. 6. 07:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ér valamit, ha 1,8 ghz-rol, 2,4 ghz-re váltok....Semmit se tudok csinálni a gépen, és csak a proci miatt. A ram az 1,5 gb, videokartya 256 mb-os, rfactort meg ets 1-et játszok, csak kicsit szaggat, a proci miatt.... Ezért is akarok csak erősebb procit. Nem kell uj gép, nekem elég az ets 1 is, meg a fifa 07. :-) Ja és mit támogat az alaplapom? Nesztek: [link] -> sztem bizony támogatja a k8n-deluxe...
2015. márc. 6. 16:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak honnan tudok beszerezni ilyen régi procit? Valahonnan biztos...
2015. márc. 6. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!