Tehetek erősebb procit a gépembe?
Most egy AMD SEMPRON 1,8 GHZ 3000+ procim van.Elvittük a gépemet egy olyan helyre szakemberhez, ahol állítólag jól értenek a gépekhez, és azt mondták nem lehet újabb procit tenni a gépembe, ez a legerősebb amit bele lehetett rakni.Na most utánajártam a dolognak én is, és azt hallottam, meg kell nézni az alaplap foglalatát. Megnéztem az Everest programmal, és azt találtam:
CPU foglalatok: 1 Socket 754. Utánanéztem ennek, és én találtam olyan procit, ami erősebb és belehetne tenni a gépembe foglalat szerint. PL.: [link]
Akkor ezt az uj procit amit találtam cpu-world.comon belehetne tenni a gépembe??->(Meg azt hallottam a BIOS verzióját is frissiteni kell, hogy támogassa, vagy valami ilyesmi.....)
Minek fejleszteni egy zsigulit?
Tedd el a fölös pénzed és válts modernebb platformra, írd meg a kereted meg hogy mire használnád vagy keress kérdéseket hasonló témában.
Ezekkel a felesleges "fejlesztésekkel" csak az eladók járnak jól, akik a valós ár többszöröséért adják el a régi szarokat.
Valószínűleg a szakember nem hülye,a foglalat nem minden-támogatnia kell az alaplapnak is.
Az általad linkelt proci 939-es foglalatba jó [link] nem tudod belerakni a 754-es foglalatba.Ez a gép még az XP-vel is küzd és az XP is lehalóban van támogatottság hiányában inkább egy másik gépbe gondolkozz.
És akkor pár %-al erősebb proci a megoldás?
Telepítsd újra a gépet, csak a legszükségesebb programokat tedd fel, ha teleszemeteled, vagy vírusos, belassulhat. Én a windows security essentials-t használtam, ingyenes is.
A zsiguli az zsiguli, 1.4-ről felfúrhatod 1.5re, attól még ugyanaz marad.
Ha ehhez még nem vagy elég érett, úgyis a saját fejed után mész és majd később látod be, hogy igazunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!