1/21 anonim válasza:
Mihez kezdenél 5-6 ezer egérrel?
2/21 anonim válasza:
Vagy esetleg ez:
Lehet drágább de a Logitech termékek biztos hogy jók , nem lesz rá panaszod pár évig .
Nekem is megvan már a Logitech hangfalam vagy 3 éve.
A pontos típusa Logitech-Z506.
Szerintem megéri azt a 2 ezer forintot , bár te tudod , de az se rossz amit te néztél .
3/21 A kérdező kommentje:
arra, hogy olyan egér kell ami minőségi, és tovább bírja, mert ezeket az ezer forintos vackokat 2havonta kell cserélgetni, mert elhasználódik . én lolozok, netezek, egyebek, meg apu is anyu is használja, és a barátnőm is
2015. márc. 5. 13:19
4/21 anonim válasza:
#1 Gondolom játékra kell neki , másképp nem kéne neki kiadni 6 ezer forintot egy egérre , netezni 900 Ft-os Tesco-s egérrel is tud .
5/21 anonim válasza:
Nem tudom merre laktok, de itt egy tesco-s egér is 4-5 ezer forint. :)
Úgy hogy ez a 5-6 ezer forint a legalja mindennek.
6/21 anonim válasza:
Két havonta cserélni? Én a 900 Ft-os egeret már ötödik éve használom, minden nap. Igaz én nem vágom földhöz, mikor mérges vagyok...
7/21 A kérdező kommentje:
mindenki magából indul ki :) miért kéne földhöz vágni? :D
2015. márc. 5. 13:31
8/21 anonim válasza:
Én már azt se tudom mikor vettem a mostani kínai 900 forintos egeremet, de 5 éve biztos megvan. És még semmi baja. Igaz én nem csapkodom hanem értelmesen használom.
9/21 anonim válasza:
#7 Mit tudom én. Akkor nálad miben döglik meg?
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!