Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus eee pc 1011px típusban...

Asus eee pc 1011px típusban cserélhető a wifi, vagy alaplapra van forrasztva, és nem cserélhető?

Figyelt kérdés
kezdő vagyok..... köszi!
2015. márc. 4. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Az nem csak egy antenna, hanem IC-k és áramkörök az alaplapon. Ha elromlott, akkor alaplapcsere, vagy használj USB-set. (Ha kezdő vagy, akkor egy hozzáértővel mindenképpen nézesd meg! Talán nem romlott el, csak driver hiba, vagy ilyesmi.)
2015. márc. 4. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
működik,csak eléggé gyenguszka..... ha a ház másik oldalára elsétálok,már nem fogja. de melohelyen is néztem. fele olyan erős kb mint korábbi asus 4 g surf gépemben.... szóval gőzöm sincs...
2015. márc. 4. 18:37
 3/4 Komplikato ***** válasza:

A legtöbb gépben a Wifi+BlueTooth egy darab miniPCI vagy miniPCIE kártyán van, és arra van bekötve a képernyő köré épített antenna két pici csatlakozón. Az adott típúsnak konkrétan utána kellene járni. Minden esetre HA cserélhető, akkor vagy alján van kicsavarozható ajtócska, amin át cserélhető, vagy a billentyűzet alatt van.

[link]

Mivel több ilyet találtam, ez fél magas mini PCIE kártya, AzurWave. Atheros vezérlő van rajta.

Bemész egy normálisabb boltba és veszel valami erős de olcsó kártyát ilyesmi vezérlő chippel. Mondjuk TP-Linket. (Ha lehet 5 év garanciával), beteszed a helyére, antennát bekötöd, telepíted.

Persze csak ha 100%, hogy a gyári a rossz. Lehet csak az antenna csatlakozó kontaktos vagy leesett.

2015. márc. 4. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
szuper! köszi!
2015. márc. 4. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!