AMD X4 A10 7850K processzor játékra (League of Legends) és néhai rövid (10-20perces) videózásra?
Igen ezekkel tisztaba vagyok:))
Csak azert megkerdezem mert apu-krol nem sok tudasom van, nem hasnalnap ugy nagy dolgokra mint pl a bf vagy a watch dogs..LoL,CS:GO, video, net, hd film es ennyi:)
Erre eleg lesz nem?
Eseg annyi, hogy az R7 2xx-mennyit hajt ki max?
R7 260x-ig dolgozik össze a kártyákkal, számodra ez fontosabb szempont, mint a "kihajtás".
Hány GB memória van a gépedben? Ez sarkalatos pont, ugyanis abból kapja az apu gpu-ba a videoram mennyiségét.
Ha van legalább 8 giga a gépedben, akkor semmi probléma. Ha diszkrét vga is van mellette, akkor prioritást élvez a kártya és minden más feladatot kezel a gpu, kb maximum 1gb mennyiségben.
Átlag 27 fps-el viszi csak az integrált cucc a BF4-et FULL HD-n ismeretlen részletesség mellett: https://www.youtube.com/watch?v=Gn0xnxe4bZ4
igen azzal tisztába vagyok.
ömm ezt egy picit elmagyaráznád? amúgy mint mondtam 8éves gép volt, új ramokat veszek 8gb-ot :)
amit én néztem ott 40-50körül mozgott, vga-val meg olyan 50-55 "fixen" medium-on, nem tudom mi igaz belőle,de nem játszok BF-el szóval nem is lényeg, csak az általam említett feladatokra kell!! :)
Nem egyszerre szeretnem mint mondtam, penzszukebe vagyok.
Utolso kerlek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!