HallEnd kérdése:
Mit gondoltok, mennyire volt jó vétel a számítógép? Mennyire lesz fejleszthető? Vagy maga a pénzkidobás volt? (Ár: 75K forint 2 év gari)
Figyelt kérdés
Processzor: Intel G1620 2.7GHz
Memória: Kingstone 4GB DDR3 866Mhz
Videókártya: NVidia GT 630 2GB 128bit
Op. rendszer: Windows 8.1
Alaplap: Gigabyte H61M-S1
Merevlemez: 465GB TOSHIBA DT01ACA050 ATA Device (SATA)
Optikai meghajtó: HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 ATA Device ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device
Ház: M-Tech FM12A-BK Blue/Flamingo FM12A-BK Blue
2015. márc. 4. 17:38
1/2 anonim válasza:
én nem vettem volna meg.. játékra értelmetlenül gyenge irodai munkára és otthoni használatra meg rosszul van összerakva.. én még gyűjtöttem volna egy keveset és kb 100k ból 2x ilyen erőset össze lehetett volna rakni
2/2 anonim válasza:
Hát elég szar volt. Gyenge proci és a videokűártya főleg nagyon rossz vétel volt. A tápot meg inkább meg se kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!