Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez az utántöltőkés...

Szerintetek ez az utántöltőkészlet jó a nyomtatómhoz?

Figyelt kérdés

HP Photosmart C4280.

Patron: - 351 színes

- 350 XL fekete.

Szett: [link]

Fekete patron: [link]

Azért gondolom, hogy ezek jók az enyémhez, mert ebben a videóban szerepel 342 343 344 és 351-es típusú patron és az előbb leírt szett ezekhez jó, de a 351-es nincs a szett között, viszont a videó szerint jó:

http://www.youtube.com/watch?v=Ybj4awp_1ic&feature=related

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. febr. 14. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó lesz!

Egyébként meg sok sikert a töltögetéshez, hozzánk hetente min 1 nyomtatót hoznak, hogy az utántöltött patronból szétfolyt a festék, mit lehet vele csinálni?.... de csak nyugodtan töltögesd...

2010. febr. 14. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Légteleníteni kell, akkor nem folyik ki, és utánna hagyod fúvókával lefele állni 24 órát.
2010. febr. 14. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tudom hogy kell, azért írtam amit írtam hogy figyelmeztesselek. Attól hogy láttál róla egy youtube videót még nem biztos hogy meg is tudod csinálni, nem bántásképp mondom, hidd el
2010. febr. 14. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:

El hiszem. Most eredeti van benne XL fekete és olyan hamar kifogyott, megnéztem és a nyomtatóba, ott volt egy csomó kifolyva és megszáradva, nem tudod miért folyt ki?

Még abban kérném a segítségedet, hogy melyik légtelenítő lenne jó a patronomhoz?

[link]

2010. febr. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!