Gergoxx kérdése:
Miért nem szólal meg a hang ha érzékeli és a sáv is megfelelően jelzi?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A hangszórómat teszteltem más gépen és működik tökéletesen ez a gép is érzékeli de nem szól a hang.Az a kérdésem lenne,hogy MSI Z77A-G41 es alaplapba integrállt hangkártyán milyen audio csatlakozók vannak? Mert lehet egy csatlakozási problémája van,a HD Audio csatlakozó és a switch mindig be van dugva.Előre is köszönöm megtisztelő válaszotokat! Szép napot!
2015. márc. 3. 16:32
1/3 anonim válasza:
HD Audio Drivert felraktad ? Nekem olyankor nem volt hang mikor nem volt fent a driver.
2/3 A kérdező kommentje:
Persze ,természetesen a Drivert felraktam,ezért sem értem mi lehet a gond.
2015. márc. 3. 18:34
3/3 A kérdező kommentje:
Egy régi gépemből kivettem egy hangkártyát tesztelésre,mivel régi a hangkártya a win 7 nem talál hozzá frissítést...,A Hangkártya típusa:
Generic Labs CT4810 már próbáltam hozzá keresni illesztőprogramot,de nem találtam.Tudnátok esetleg ebben segíteni? Hálás köszönet! :)
2015. márc. 4. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!