TP-LINK TL-WR340G v3 0815311C Router automatikus újraindítás lehetséges?
Dinamikus IP-t használok, azaz mindig új IP-t ad amikor újraindítom.
Szeretném ha nem kellene mindig manuálisan újraindítanom hanem a webes felületén beállítva automatikus újraindítást kezdeményezni X időnként.
Lehetséges?
A gyári firmware ilyet szerintem nem tud, de olyat igen, hogy bizonyos ideig tartó tétlenség után bontsa a netet és csatlakozzon újra, ha forgalom van. (Connect on Demand) Ilyenkor mindig új IP-t kapsz.
Más megoldást a gyári firmware-rel én nem tudok.
G.
Lehetséges, de nem a gyári cuccokkal.
A legegyszerűbb talán az, ha webfelületen bemegy az ember scriptje és nyom egy újraindítást. Pythonban 10-15 sor körül megoldható.
#1 'sajnos' mindig van tevékenység a neten, a gép 24 órában megy, és a kapcsolat is aktív.
Tengor, nem értek a peogramozáshoz
Gyári firmware esetén "Connect on Demand" csak PPPoE -nél van.
Ezzel a routerrel csak akkor tudod ezt kivitelezni automatikusan, ha valami időzíthető kapcsolós konnektorba dugod.
Költeni nem akarok rá, akkor már mindegy ha veszek egy erre alkalmas routert már csak kényelmi szempontból rá.
Csak reméltem hogy van erre valami jó kis funkció :)
Ha ingyen akarod, akkor szerintem kezdj el szélesen mosolyogni Tengorra! :D
Amúgy mire fel ez a sok 39%?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!