Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a Logitech...

Miért nem működik a Logitech G27 kézifék Módolás után?

Figyelt kérdés

Üdv!

Van egy Logitech G27 Kormányom.

https://www.youtube.com/watch?v=scQ8-uSq01E&list=PL0A88485C6..

Ez a videó alapján a váltó egyik gombjára rákötöttem egy kéziféket.

Mikor végeztem és bekapcsoltam nem csinál semmit! Idáig ha bekapcsoltam mindig tesztelte magát a kormány és már lehetett is használni. De most semmit nem csinál és nem is tudom használni. Pedig a lapkáján semmit nem sértettem meg forrasztás közben!

Mi lehet a gond ilyenkor?

Esetleg valaki csinált-e már ilyent?

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. márc. 3. 15:54
 1/1 anonim válasza:

Üdv!

Először is, nem értem, miért bízol meg ilyen tutorialokban (még sok like esetén sem).. Én nem kótyavetyélném el sem a garanciát, sem magát a készüléket..

Próbáld meg a videó alapján valahogy visszanézni, mi, és hol volt, majd próbáld meg visszaforrasztani azt a vezetéket is. Ha ze nem sikerül, akkor a hozzászólásokból lehetséges, hogy megtudsz valamit..

Ha sikerült, és kéziféket akarsz, én ezt tudom javasolni:

Ingyenesen, belenyúlás nélkül átállítod a játékban a kéziféket a 4. sebesség helyére: Mikor rányomsz a hozzárendelésre, tedd be 4-esbe, majd vissza üresbe. (Ezzel a manuális váltás is kiesik, bár jobbat nem tudok elképzelni.)

2015. dec. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!