Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AM2+/AM...

GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AM2+/AM2 AMD 780G HDMI Micro ATX AMD MotherboardBa milyen procit vehetek?

Figyelt kérdés
Udv emberek az lenne a kerdesem, hogy a fent emlitett motherbordba milyen procit vehetek? Mert en mar teljesen elvesztem itt a dolgokban, ha lehet linkeljetek be parat amit ma erdemes lenne megvenni erosebb hasznalatra. Es azt tudom persze h amd kell bele, de abbol milyen? Koszi :)

2015. márc. 2. 06:03
 1/2 anonim válasza:

Phenom FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2

de ezek lassan kimennek a divatból l

nem éri felruházni am3+ ha tudsz venni azt érdemes 20.000 ért már kap az ember egy normálisat

Bár attól függ mire szeretnéd használni

Minden esetre ha olcsón akarsz ki jönni és nem szeretnéd h átverjenek az ipon oldalt tudom ajánlani neked ott még segítenek is ha kell

[link]

2015. márc. 2. 06:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennek a lapnak több változata (revision, 1.0 stb.)-je van, azt keresd meg, hogy melyik, mert ettől függően lehet belerakni az újabb processzorokat.

Nem is a processzor annyira a korlátj, hanem a DDR2-es RAM, ami már csak nagyon drágán van.

2015. márc. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!