Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ÜDV! Vásárolnék egy számítógép...

ÜDV! Vásárolnék egy számítógépet, mindent kinéztem, már csak biztos szeretnék benne lenni, hogy minden passzol-e?

Figyelt kérdés

Első kérdésem az oldalon.

Alaplap: MSI B85M-G43 20k

Processzor:intel core i5 4460 52k

Memória: Corsair 2X4GB 1600mhz. 20k

Videókártya: Gigabyte Geforce GTX 970 G1 GAMING 109k

Ház: Sharkoon vs3 green 8k

Merevlemez: Western Digital 1TB 64mb. 15k

Táp: FSP Raider 550W 19k

SSD: Kingston SSDnow 120GB. 16k

Ennél ti össze tudnátok egy jobbat rakni? Erősen játékra használnám.

A keret: 260.000

2015. márc. 1. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem a 800 ezres ház viszi jobban a witcher 3-at, hanem a 970, mondjuk egy 70.ezres kártya helyett, amire te igencsak rá akartad beszélni. A +8 giga ram minimális teljesítménynövekedést ad ahhoz képest mint amennyit egy 970 ad, akármilyen 70.ezres GPU-hoz képest. Nyilván nem sok a 260 egy játékos konfigra, pont ezért nem kellene felesleges dolgokra költeni jelenleg. RAMot egyébként is bármikor vehet bele, de ha most vetetsz vele egy szar kártyát amit egy év múlva cserélhet, akkor boldog lesz a kérdező. Nekem is 600 ropis konfigom van, de attól másokat nem akarok marhaságokra rábeszélni.
2015. márc. 2. 00:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem majd a gyengébb videókártya amit ajánlottál az fogja jobban vinni a vícser 3-at...
2015. márc. 2. 00:08
 13/18 Lynxx ***** válasza:
0%
600ezres konfignál könnyen röfögsz,de akinek csak 300 ha van az nemugrál ilyen könnyen...
2015. márc. 2. 00:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire ostoba vagy? Szerinted mi fogja a witcher 3-at jobban vinni? 8 giga ram egy 970-es kártyával, vagy 16 giga ram egy ótvaros 280(x)-el? Szerinted nyilván utóbbi, noha máig nem láttam olyan játékot ami 8 giga ramot elfogyasztott volna, pár brutális memory leak-től eltekintve, amit megjelenés után pár nappal patchelnek is. Hasonlíts már össze egy tesztet akármelyik 70ezres kártyáról, és a 970-ről könyörgöm...Ha mindenképpen spórolni kell, akkor a tápon, mert a 970-et és ezt a procit egy minőségi 450-es is elviszi vígan (Thermaltake mondjuk), maximum nem lesz belőle SLI később.

Kérdező: Semmi szín alatt ne hagyd magad lebeszélni a 970-ről, egy komoly játékos konfignak a videókártya a szíve, ha rosszul választasz, cserélheted egy év múlva. Ramot vehetsz akármikor.

2015. márc. 2. 00:21
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Parancsolj. Ez a 280x-el hasonlítja össze, de ez újonnan közelebb van a 85-90hez. A sima 280-nál, amit meg lehet kapni 70 körül, még erősebb.

2015. márc. 2. 00:23
 16/18 Lynxx ***** válasza:
0%
ne ostobázz le,ha elolvastad volna rendesen amit írok,ugyanarra utaltál is 2x.ramot persze hogy vehet,de ő most akar gépet ennyiből, hogy mi lehetne az most nem lényeg.nekem egy gtx 760 am van,kb 75 ezer most kb,mindent tolok vele így is fullon.a 30ezres árrésen meg razer naga-t vettem egérpaddal.van aki dolgozik is a pénzért....ennyi,sokat beszéltünk már erről így is, a kérdezőnek jó vételt,és kockulást :)
2015. márc. 2. 00:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Lol, "van aki dolgozik is a pénzért"

Bármilyen fura, én is dolgoztam a pénzért. Elolvastam amit írtál, de sokadszori olvasásra ugyanaz jött ki. Vegyen a kérdező fos kártyát, meg sok ramot, mert az jó lesz. Ha neked a 760 megfelel a mai napig, akkor alacsony teljesítményigényed van, de a kérdező leírta hogy erősen játékra használná. A 760 alsó középkategóriás kártya, nem játékos gépbe való. De valóban túl lett tárgyalva, és valóban jó kockulást a kérdezőnek. Remélhetőleg megszívleli a hasznos tanácsot, a kevésbé hasznosat pedig nem annyira.

2015. márc. 2. 00:33
 18/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ú apám Lynxx, sporoljon a házon kb 4-5ezret miért ez még mire lene elég? És igen nem jó házban örülhet ha csak az fps ugrál vagy leesik ene'l csak roszabakat okozhat
2015. márc. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!