Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7 rendszerhang hiba,...

Gergoxx kérdése:

Windows 7 rendszerhang hiba, hogyan lehet kiküszöbölni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az alábbi segítségre lenne szükségem:Windows 7 Ultimate 62 bites rendszer alatt nem működik a Hang csupán csak recsegést lehet hallani.A csatlakozók jól el vannak helyezve,integrált hangkártyám van MSI Z77A-G41 es típusú,HD Audio csatlakozó be van dugva a gépben. A Driverek kellő képpen működnek,egyedül a rendszerhang sávján nem emelkedik a hangmagasság és a hang sem jön a gépből. A Realthek HD Audio Controllert a kapott DVD ről ráraktam,ahogyan minden mást:Chipset Driver-t stb. A Biosban (Click Bios 2) is engedélyezve van a HD Audio Configuration. Az Eszközkezelőben is minden megfelelően működik. Nem értem mi lehet a probléma. :( Aki tudja ,vagy van némi tippje szívesen fogadom. Előre is HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE! :)

2015. márc. 1. 22:07
 1/2 Tengor ***** válasza:

Hajjaj... jöhet a vesszőparipám: minek neked Ultimate? Mindegy, nem tudod megindokolni úgy sem...

Egyik napról a másikra csinálja v. újra telepítés után? Előtte jó volt?

Az MSI oldaláról elérhető legfrissebb driverekkel mi a helyzet?

2015. márc. 1. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy egyszer kitakarítottam a gépet és egy kábel kilazult azt visszahelyeztem,mert amiatt annak idején nem indult be a gép. Az összes friss driver-t leszedtem és felraktam. Lehet a BIOS reset miatt csinálja(az elem kihelyezése miatt),de ellenőriztem az Audio részt és minden engedélyezve van. Még mindig bízok abban,hogy nem hardver hiba hanem softwer vagy bios beállítás hibája.
2015. márc. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!