Playstation Now (PS4, felhő alapú szolgáltatás vagy mi) kérdésem a következő lenne?
Figyelt kérdés
Lehet már tudni, hogy itt mikor lesz elérhető vagy hogy milyen PS3 játékokkal lehet majd rajta játszani?
Azt olvastam, hogy a Beyond: Two Souls az lesz rajta.
De a Mortal Kombat 9 vagy a Skyrim, vagy a Fry Cry 3 is?
2015. márc. 1. 21:20
1/2 |Orfeusz| válasza:
Lehet majd de csak valami extra előfizetéssel ugyebár. Úgy fog működni, hogy egy szerveren fut a játék és azt streamelik hozzád. Én úgy tudom, hogy sok játék lesz de drága lesz a havidíj.
2/2 A kérdező kommentje:
Év/43000ft lesz a díja, valahogy ekörül.
Mondták hogy drága lesz, de ezen belül ingyenesen játszható lesz minden PS3 játék úgy hallottam.
Ami érdekelt volna azaz, hogy minden PS3 játszható lesz így vagy csak bizonyos játékok illetve hogy az általam megemlített játékok játszhatóak lesznek-e?
Na meg az érdekel, hogy ez a 3D vagy milyen virtuális szemüveg ami a Project Morpheus nevet kapta mikor készüól már el? :'DD
2015. márc. 1. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!