Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb ár/érték...

Melyik a legjobb ár/érték arányú router 15. 000Ft ért?

Figyelt kérdés

2x USB; kétsávos és ha lehet akkor pcxről.

köszönöm

2015. márc. 1. 10:47
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ilyen feltételekkel, ennyiért úgyis csak TP-Link -et kapsz, ami használható (TL-WDR4300). Az pedig egyre kevésbé megbízható gyártó.

Én gyűjtenék inkább egy komolyabb Asus -ra.

2015. márc. 1. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Kicsit levagyok akkor maradva a hírekkel/tényekkel, miért kezd megbízhatatatlan lenni a TP-Link? Nekem eddig mindig olyan hálózati eszközeim voltak, és bajom nemvolt velük, PNP ha pedig nem akkor is könnyen találtam drivert hozzá.

Amugy köszi!

2015. márc. 1. 11:34
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

5 évről 3 évre utána 2 évre csökkent a garancia, már ez is sok mindent elmond.

Még hálózati kártyákba nem is annyira észrevehető, de routerbe sok a hibás instabil darab.

Nekem volt egy 1043ND v1 -em még az elsők közt vettem mikor kapható volt idehaza, de meghalt nem önhibájából a nyáron, egy villám által. Vettem helyette egy v2 -est, előbbivel akár 2 hónap is volt a folyamatos online idő. Ennél meg 2-3 napnál több nem nagyon szokott lenni. Teljesen mindegy, hogy alap firmware -el vagy OpenWrt -vel használom. A Wi-Fi -je is rosszabb mint a réginek, hiába a gyárilag erősebb antennák.

2015. márc. 1. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Jah értem, az elég gáz azért!

Nekem a P4-es gépemhez lett véve egy alap PCI-os TP-Link hálókártya, [link] de én azzal nagyon megvoltam elégedve, soha nemvolt vele bajom, és 5 év gari van rajta, vagyis asszem 2012ben vettem így még ebben az évben is garis.

Meg van egy pár TP-Link es hálókártyám P2-3 konfigokhoz, de azoknál sem tapasztaltam hibát. Routerből pedig ez lenne a legeslegelső, mert mindig közvetlen modemből érkezett a net. De ismerősöm közül is sokaknak van de, nemsok hiba volt vele.

2015. márc. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!