Melyik GTX 960 a jobb?
Figyelt kérdés
Hello, GTX 960 -at szeretnék venni, melyik a legjobb közülük? Én az MSI GTX 960 100ME -t néztem. Melyik jobb tőle?2015. márc. 1. 08:54
31/34 anonim válasza:
Kedves második ,akkora baromságot írtál ,hogy a cirkuszban téged röhögnének a gtx 960 sokkal jobb mint az r9 280 . A gtx 960 szebb képet ad ráadásul ha a 4 gbs változatot veszed elvileg már tudja a 4k-t is vegyük mondjuk a bf4 et, attól is függ ,hogy hány hertzes a monitorod ha a monitorod 60 hertzes az 60 fpst jelent ha 120 hertzes akkor 120 fps (tapasztalatból írom mert nekem gtx 960 am van) a kérdésedre viszont a válaszom : mind 1 melyiket veszed.
32/34 anonim válasza:
"gtx 960 szebb képet ad" ráadásul ha a "4 gbs változatot veszed elvileg már tudja a 4k-t" is.
Úristen, és még a 2. add hülye választ! xD
33/34 anonim válasza:
ott a pont csak sokan szeretnek hazudni .. mért fizetnél többet ugyan azon teljesítményért kevesebb vram mellet .. nem ?
34/34 anonim válasza:
# 31/33
egy elszabadult vérpistike no tudással a gépigény.hu -ról. szerintem maradj meg az ott a buta kijelentéseidel! 12 éves társaid körében talán még befolyásolhatsz vele valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!