Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől gyenge egy "erős gép"?

Mitől gyenge egy "erős gép"?

Figyelt kérdés

Először is, nálam nincs ilyet giba MÉG, mivel ugye új gépet akarok venni, és sokszor láttam/hallottam, hogy egy olyan gép, ami FPS lagg nélkül vinné a Far Cry 4 -et, a COD2 nél gondban van.

Tehát ennek mi az oka? (úgy veszem majd a gépet, hogy le írom a konfigot, és ők össze rakják) Ez esetben rosszul rakják össze? Direkt másmilyen procit raknak bele, mint amit meg adtam?

Vagy csak simán a termék a nem jó?

Nagyon nem szeretném azt, hogy ki adok érte 100 ezreket, és kapok olyan gépet, ami ér 40 ezer forintot...

Tudom, erre való a garancia, csak nem biztos hogy adnak az egész gépre (ezt még nem kérdeztem meg, mármint a boltban) vagy ha van is garancia, akkor az dob még pár ezrest az árán (bár is szerintem)

2015. febr. 27. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor általában arról van szó, hogy a júzer nem vette a fáradságot, hogy felrakja a peccset, vagy ilyesmi.
2015. febr. 27. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Másik variáció, hogy tele van háttérban futó szeméttel a gépe, opcionálisan pár vírussal is.
2015. febr. 27. 21:09
 3/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ha nem sporolsz vagy hasraütve választasz házat, tápot, alaplapot akkor a nagyja alapvető hibaforrást kiiktatad amenyire tudtad, gyarihiban kivul
2015. febr. 27. 22:41
 4/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Persze többi hardvere is érdemes figyelni arányoságra

Ha felölösen tudatosan nem tudsz netezni virusirtó és tisztitó progi kel

2015. febr. 27. 22:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem, ez a konfig mennyire illik össze?

Tudom a konfig nem sokat számít jelen pillanatban, de elvileg ez elviszi az én játékigényemnek megfelelő játékokat.

2015. febr. 28. 09:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Alaplap GIGABYTE GA-H81M-S1 1 db

Processzor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150 1 db

Memória CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHz CL11 CT51264BA160B 1 db

Videokártya MSI R7 260X OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E R7 260X 2GD5 OC 1 db

Merevlemez Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX 1 db

Ház XDL Basic X-01 Fekete-Piros 1 db

Táp Chieftec 550W CTG-550-80P 1 db

2015. febr. 28. 09:55
 7/11 totolala ***** válasza:

Arányos a gép, annyit fűznék hozzá, hogy a ram-ot 2x2-ben vedd és cl9 legyen.

Viszont a Far Cry 4 játszhatóságában nem vagyok biztos.

Ahhoz min egy i3 , 8gb ram és MIN. Egy r9 270 kellene..

Mert új gépen nem szeretnél laggolni szerintem.

2015. márc. 2. 19:06
 8/11 A kérdező kommentje:

Tudomásom szerint, van még "1 üres slot", ahova még rakhatok + 4Gb RAM -ot. Remélem ez mindegy hogy most rakok bele, vagy pár hónap múlva.

Hát, a FC4 -et nem is nagyon szeretném játszani.

Jó, hát ki nem szeretné játszani, de nem sokat vagyok gépnél, és nekem elég a FC3 -is

Még egy kérdés.

A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés.

A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés.

Akkor is jól vinné a Far Cry 3 -at, és a GTA IV -t, tehát FPS lagg, akadozás nélkül, ha mondjuk egy nagy tűzharcba keveredek? Vagy nagy a nyüsgés, forgás tehát káosz van?

Nekem a stabil FPS ilyen téren is fontos lenne, mivel a GTA körülbelül a lövöldözésről szól, és a Far Cry -ban sem barbi babákkal játszanak :)

2015. márc. 2. 19:30
 9/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
3258 nak nem sok értelme van legolcsób legnagyob órajelü G cpu is elég ha ez volt az mindegy de a lap túl fapados bármi OC re
2015. márc. 2. 19:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Miért fapados a lap?
2015. márc. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!