Mitől gyenge egy "erős gép"?
Először is, nálam nincs ilyet giba MÉG, mivel ugye új gépet akarok venni, és sokszor láttam/hallottam, hogy egy olyan gép, ami FPS lagg nélkül vinné a Far Cry 4 -et, a COD2 nél gondban van.
Tehát ennek mi az oka? (úgy veszem majd a gépet, hogy le írom a konfigot, és ők össze rakják) Ez esetben rosszul rakják össze? Direkt másmilyen procit raknak bele, mint amit meg adtam?
Vagy csak simán a termék a nem jó?
Nagyon nem szeretném azt, hogy ki adok érte 100 ezreket, és kapok olyan gépet, ami ér 40 ezer forintot...
Tudom, erre való a garancia, csak nem biztos hogy adnak az egész gépre (ezt még nem kérdeztem meg, mármint a boltban) vagy ha van is garancia, akkor az dob még pár ezrest az árán (bár is szerintem)
Persze többi hardvere is érdemes figyelni arányoságra
Ha felölösen tudatosan nem tudsz netezni virusirtó és tisztitó progi kel
Értem, ez a konfig mennyire illik össze?
Tudom a konfig nem sokat számít jelen pillanatban, de elvileg ez elviszi az én játékigényemnek megfelelő játékokat.
Alaplap GIGABYTE GA-H81M-S1 1 db
Processzor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150 1 db
Memória CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHz CL11 CT51264BA160B 1 db
Videokártya MSI R7 260X OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E R7 260X 2GD5 OC 1 db
Merevlemez Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX 1 db
Ház XDL Basic X-01 Fekete-Piros 1 db
Táp Chieftec 550W CTG-550-80P 1 db
Arányos a gép, annyit fűznék hozzá, hogy a ram-ot 2x2-ben vedd és cl9 legyen.
Viszont a Far Cry 4 játszhatóságában nem vagyok biztos.
Ahhoz min egy i3 , 8gb ram és MIN. Egy r9 270 kellene..
Mert új gépen nem szeretnél laggolni szerintem.
Tudomásom szerint, van még "1 üres slot", ahova még rakhatok + 4Gb RAM -ot. Remélem ez mindegy hogy most rakok bele, vagy pár hónap múlva.
Hát, a FC4 -et nem is nagyon szeretném játszani.
Jó, hát ki nem szeretné játszani, de nem sokat vagyok gépnél, és nekem elég a FC3 -is
Még egy kérdés.
A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés.
A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés.
Akkor is jól vinné a Far Cry 3 -at, és a GTA IV -t, tehát FPS lagg, akadozás nélkül, ha mondjuk egy nagy tűzharcba keveredek? Vagy nagy a nyüsgés, forgás tehát káosz van?
Nekem a stabil FPS ilyen téren is fontos lenne, mivel a GTA körülbelül a lövöldözésről szól, és a Far Cry -ban sem barbi babákkal játszanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!