Melyiket VGA-t válasszam?
Figyelt kérdés
Két videokártya között vacilalok és nem tudom,hogy melyiket lenne érdemes meglenne inkább. AMD R9 290x vagy Nvidia GTX 970? Gyártó tekintetében az Asusra gondoltam. Értelmes válaszokat előre is köszönö! :)2015. febr. 27. 14:41
1/2 anonim válasza:
A teljesítményük nagyjából azonos, viszont a 970-es újabb kevesebbet fogyaszt és hűvösebb is.
2/2 anonim válasza:
Őszintén, én jelenleg egyiket sem venném, megvárnám az új radeonokat és ha az nem tud újat mutatni, akkor vennék egy gtx 970-et. Ha tudsz várj, lehet az r9 3xx széria nagyot fog dobbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!