Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudnám monitorom USB...

Issti kérdése:

Hogy tudnám monitorom USB elosztóját telepíteni?

Figyelt kérdés

Új DELL monitoromnak nem tudom telepíteni az USB hub-ját.

Elindul az új hardver varázsló, és kér driver-t. Sem a hozzáadott Cd-n, sem a DELL honlapján nem találtam ilyet.

XP Sp3 van a gépen, és eddig felismert minden hub-ot, pendrive-ot. Tud valaki segíteni?

2010. febr. 13. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A dell hivatalos oldalán írják :

USB connector - Connect your USB devices. You can only use this connector after you have connected the USB cable to the computer and USB upstream connector on the monitor.

Magyarul össze kell kötnöd a monitor egyik USB kimenetét a géppel és csak azután tudod használni a másikat, szóval csak egy USB-t tudsz rajta használni...

2010. febr. 13. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Van rajta egy B csatlakozó, amit a Pc-hez kötöttem, és van négy A típusú (pld. pendrive-hoz) amit használnék, de nem telepíti.
2010. febr. 13. 16:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Senki nem tud segíteni? :(

Az XP-ben alapból benne van valahol a szoftver amit a hardver varázsló hiányol, de nem tudom hol keressem.

Remélem egy pc-guru erre téved, mert ha a monitor rossz, kicserélik garanciában, de ha mégse, feleslegesen kocsikázok el 10 ezret a szervízig.

HELP! :)

2010. febr. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!