Milyen laptopot vegyek?
Asszony szeretne egy új laptopot az alábbi dolgokra:
online filmeket nézni, letölteni, fb-zni, képeket vágni/szerkeszteni (nem PS). Néztem neki egy belépőszintű, 90e Fts celeronos procis gépet de (elvileg) nálam jobban értő ismerősöm nem ajánlotta mert h lassú lesz x idő múlva... Asztali gépek világában valamennyire elvagyok de ez a millió mobil proci, meg egyéb humbug sok nekem.
Tényleg szükséges egy alsó-középkategóriás proci a fenti dolgokra" vagy bőven megfelelne egy belépő is?
filmezni, fb, apróbb képmanipulációkra bőven elég egy 80as gép is. Az már más kérdés, hogy én nem adnám olyan laptop alá, amiben nincsen egy normális processzor, vagy egy olcsóbb dedikált videokártya, de amire a feleségednek kell, arra a nagyon olcsó verziók is megteszik.
Esetleg elgondolkozhatna egy nagyobb kijelzőjű tableten, lehet jobban megérné neki.
A képszerkesztés valami paint szintű dolog?:) Ha igen, akkor a fent írt dolgokra nem kell túl erős proci. Viszont a 90k-s laptopok egyszerűen gagyik.
Szerintem ez a legolcsóbb, amit érdemes megvenni:
Ez se egy nagy durranás, de azért nem fog szétesni, és nagyon jól működő garancia van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!