Fx 6300 mennyiért lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Szeretném kicsit fejleszteni a gépemet és nem tudom mit kéne eladni belőle hogy vehessek bele valamiből erősebbet mondjuk a procit?2015. febr. 25. 20:15
1/8 anonim válasza:
20 ezerért simán el lehet passzolni
2/8 anonim válasza:
Általában a VGA szokott elfogyni a gépekben először ha játékról van szó, az fx6300-ast ha tuningolod még simán elég egy jó ideig. Érdemesebb inkább VGA-t cserélni.
3/8 anonim válasza:
Most 30 az ára, 20-ért sztem elkelne.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2015. febr. 25. 23:08
5/8 anonim válasza:
Egyébként tényleg egy baszott jó processzor, mindenki ezt ajánlotta nekem is, de nem volt rá keret, így lett 4300. Még ezt sem sikerült túlzottan megizzasztanom, akárki akármit mond, hogy íhét, meg p öcsömöccse, leszívhat. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Igen viszont nézd meg pl a gta v hivatalos gép igényét ott az AMD nek egy csúcs kategóriát kell használni míg az Intelnek egy mezei i5 elég szal azért van különbség
2015. febr. 26. 16:55
7/8 anonim válasza:
Azoknak a gépigényeknek a szavahihetősége abszolút a nulla felé közelít, de látom te is befaltad a parasztvakítás mai menüjét. ;) Vegyed csak halomra a méregdrága configot, legalább valaki jól jár az FX-eddel.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok intelre váltani mert valóban nagyon drágák én maradok az FX-nél-
2015. febr. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!