Hogyan tudom formázni a merevlemezemet?
Figyelt kérdés
Van a gépemben 2 merevlemez, mindegyiken windows xp van. Az a kérdés, hogy hogyan tudom az egyiket formázni. Nem engedi a gépem. Előre is köszi!2015. febr. 25. 17:34
2/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de azt csak úgy tudom megcsinálni, ha rá is telepítem a windows-t.
2015. febr. 25. 17:40
3/8 anonim válasza:
Elindítod a telepítőt.
Megkérdezi, hogy hova akarod telepíteni.
Kijelölöd, azt leformázza, és ekkor megszakítod a telepítést.
5/8 anonim válasza:
Start menü, Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Számítógép kezelés > Tárolás: Lemezkezelés
FIGELEM! minden, nem mentett adatod, az adott formázandó partícióról veszni fog!
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem engedi formázni... (nem tudom hogy köze van e hozzá, csak leírom hátha fontos, hogy nekem a d-n van az oprendszer amit használok, a c-t szeretném formázni.
2015. febr. 25. 20:33
7/8 anonim válasza:
...akkor, csak a # 3/6 válaszban leírtak lehet a megoldás!
8/8 anonim válasza:
"Elindítod a telepítőt.
Megkérdezi, hogy hova akarod telepíteni. C:\
Kijelölöd, azt leformázza, és ekkor megszakítod a telepítést." (kilépsz a telepítőből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!