1/8 anonim válasza:
teljesítményben nem nagy különbség.. a hangosság a hűtő és a garancia különbözik csak.. a grafikus chip mindbe ugyanaz
2/8 anonim válasza:
Teljesítményben minimális különbség lehet..a hűtés minősége,a ventilátorok hangja,talán még a kinézet meg méret számíthat.
3/8 anonim válasza:
Nekem egy Gigabyte gtx 970 Gigabyte G1-em van és haveromnak meg egy msi gtx 970 Gaming 4G.Kipróbáltuk,és az msi bf 4 alatt átlag 89FPS volt!A gigabyte G1 alatt fix 97FPS volt!Minden Maxon,csak a Motion blur volt kikapcsolva!Szerintem a gigabyte G1, ha eltekintesz a méretétől és befér-e a házadba!És a kártya 298mm nem 310mm ahogy a giga azt állítja:D
5/8 anonim válasza:
#3 ott azért közbejátszik pár másik dolog is (pl. processzor, memória mérete).
6/8 anonim válasza:
Igaz,de egy gépen belül cseréltük ki a két kártyát és úgy van az FPS változás!De azért leírom a configot:
Proci:AMD FX 8350 4.0GHz
Ram:16GB 1833Mhz
VGA:gtx 970 gigabyte G 1 ][ gtx 970 msi gaming G4
7/8 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat (Gigabyte lesz :D)
2015. febr. 25. 17:25
8/8 anonim válasza:
Evga-t vedd, annak nagyobb a grafikus chip sebessége, ez a legjobban túlhajtott 980 GTX.
Gigabyte 970GTX G1 Gaming:
Base: 1178 MHz / Boost: 1329 MHz
EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX 2.0+:
Base: 1216 MHz / Boost: 1367 MHz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!