Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép mit/melyiket vinne/é el?

Ez a gép mit/melyiket vinne/é el?

Figyelt kérdés

A leendő új gépem konfigja:

Alaplap GIGABYTE GA-H81M-S1 1 db

Processzor Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150 1 db

Memória CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHz CL11 CT51264BA160B 1 db

Videokártya MSI R7 260X OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E R7 260X 2GD5 OC 1 db

Merevlemez Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX 1 db

Ház XDL Basic X-01 Fekete-Piros 1 db

Táp Chieftec 550W CTG-550-80P 1 db

Összeszerelés (+1 nap)

Most így név szerint kérdezném, hogy melyik játékot vinné el, vagy el vinné -e azokat.

Tudom hogy erre van kitalálva a Gépigény.hu, de ott szokott olyan lenni, hogy az ajánlott gépigénynek a kétszerese is meg van, és fps lagg van...

Tehát el vinné (FPS lagg, akadozás nélkül):

GTA IV

Far Cry 3

COD 4

Ha nem vinné el, akkor azt is légyszives írjátok le, hogy melyiket, és akkor talán azt a játékot nem játszom.

2015. febr. 25. 11:52
 1/9 DonDani válasza:
elvinné! :)
2015. febr. 25. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem ez a topik lényege, de a processzort hosszútávra tervezed? Vagy csak ideiglenesen, hogy gyűjts egy I5-re? Mert ha gyűjtessz, akkor elég egy olcsóbb Pentium is.

Amúgy vinné mindet. :)

2015. febr. 25. 13:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Mi a gond a jelenlegi konfigban lévő processzorral?

Nem sokáig tart az élettartama?

Amúgy így sem úgy sem vennék I5 -öst, mert 60 ezren alul nem nagyon találok, de ha meg lesz a kéregetésből, kint az utcán a pénz rá, akkor veszek, és még mellé egy Lamborghini t is :))) .

Na, viccet félre téve, ha nincs semmi baja ennek a processzornak, tehát az Intel Pentium Dual-Core G3258 3.2GHz LGA1150, akkor nem hiszem hogy meg veszem az I5-öst, mert nekem elég ez a processzor

Ha baja van, akkor légyszives írd meg hogy micsoda, ha netán nem olyan eget rengető nagy a baj, akkor ugye megint csak maradok ennél.

2015. febr. 25. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen értelemben nincs baja a processzornak, csak egyszerűen már mostanában sem számít erősnek.
2015. febr. 25. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Valóban nincs baja, csak két szálas. A mai játékok 4 szálra vannak optimalizálva, azaz az új játékok csak hébe-hóba fognak futni vele élvezhetően, vagy sehogy.
2015. febr. 25. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Értem, hát a mai játékokkal nem nagyon vagyok tisztában, mivel a mostani gépem alig viszi a COD2 -t, tehát FPS lagg stb...

Melyik játékra gondoltál (a mai játék szónál) ?

Amúgy meg ha lehet fejleszteni a processzort akkor lehet hogy lesz egy I5 -is.

2015. febr. 25. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a CoD 2 is laggol, akkor a G3258 kész megváltás lesz. Viszont ha tervezel I5-öt, akkor elég egy G3420-is, gyakorlatban ugyanaz mint a 3258, csak a 3258 húzható. Benchmarkok is a húzott CPU-van vannak csinálva, így "erősebbnek tűnik".

Pl. Watchdogs, FC4, AC Unity, és kb minden ami a jövőben megjelenik, csak nyögvenyelősen fut, vagy sehogy.

2015. febr. 26. 17:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát, most hogy el gondolkoztam rajta... nekem elég lenne a G3258 is. OLYAN nagy játékokat úgy sem fogok játszani, mondom a legjobb grafikás játék amit játszanék, az talán a GTA IV, Far Cry 3 COD 4, de ugye ha találok olyat, amelyik lazán el megy az új gépen, akkor azt is :)

Köszönöm szépen.

2015. febr. 26. 18:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés.

Akkor is jól vinné, tehát FPS lagg, akadozás nélkül, ha mondjuk egy nagy tűzharcba keveredek? Vagy nagy a nyüsgés, forgás tehát káosz van?

Nekem a stabil FPS kellene minden esetben, és az élvezhető játék.

2015. márc. 2. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!