Írnátok nekem egy lapi, videókari, proci, ram összeállitást?
Figyelt kérdés
KB olyan 80-90ezer körül legyen....mind1 h amd vagy inteles
csak az összeállitásra lennék kiváncsi játékra tömöritésre kellene....előre is köszi!
2010. febr. 13. 11:59
1/8 anonim válasza:
GIGABYTE GA-MA770T-UD3 20E Ft
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz 30E Ft
AMD Phenom II 550 3.10Ghz 21E Ft
POWERCOLOR AX4850 1GB DDR3 28E Ft
Ennél olcsóbban szerintem nem lehet kijönni manapság, legfeljebb ha használtan veszel gépet...
2/8 anonim válasza:
alaplap: egyet értek (nekem is olyan lesz)
ram: Gyorsabb leszel 2 db 2 GB os lappal mint 1 4 GB-ossal és mindenképpen ddr3
ha nem kimondottan játékra kell akkor jó leszel az athlon x4 essel is
a POWERCOLOR videókarit nem ismerem (nem is hallottam hogy van olyan) nekem ati 4670 lesz
3/8 anonim válasza:
A Powercolor az Ati kizárólagos partnere, akárcsak a Sapphire, minőségi cuccokat gyárt. Az általam írt memória 2x2 GB, nem egy modul.
4/8 A kérdező kommentje:
Inteles procit azt leszavazzátok?
2010. febr. 13. 13:23
5/8 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában jóval drágábban adják ugyanazt a teljesítményt (amúgy a többiben is), szóval én nem is gondolkodnék rajta. Ha mondjuk 50-70 rongyot akarnál csak processzorra költeni, akkor ajánlanék valamit Intelből, de ki költ rá annyit...?
6/8 A kérdező kommentje:
akkor maradunk amd-sek inkább:S
leszámítva h inteles párti vagyok
2010. febr. 13. 13:50
7/8 anonim válasza:
Most a neve számít, vagy az, hogy mit kapsz a pénzedért? Sosem értettem ezt... Ha mondjuk neked megér plusz 20 rongyot (ami az alaplap és a processzor többletköltségéből kijön), hogy ugyanolyan teljesítmény mellett AMD helyett Intelt írjon a cuccon, akkor vedd azt...
8/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem válaszolókkal csak annyit tennék hozzá hogy 4850 helyett legyen inkább 4770, 2-3 FPS-el tud kevesebbet, de 5-6e Ft-al olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!