Mekkora tápegység kell ehhez a konfighoz? (ne legyen túl drága)
És ha tudtok javasolnátok valamilyen más hardvert ezek helyett ha nem jók amiket összeválogattam(első összerakott gépem lesz,sokkal feljebb ne menjen az ára)
Ja és mindkét videókártyával kellene,mert még nem tudom hogy melyiket vegyem meg.
Konfig:
processzor: AMD FX-6350
alaplap:ASRock 980DE3/U3S3
videókártya:ASUS Radeon R7 250 1GB 128bit DDR5 vagy ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E
ram: fix (2x2gb kingston 1333mhz)
ssd fix (kingston v300 120gb),hdd fix (WD caviar blue 500gb 7400 rpm),cd író fix
gépház:AEROCOOL V3X
Vga król szólva meg
250 majdnem ugyan azt tudja mint 240, 250x az már más erőseb, 260 sima szintén van alig gyengéb 260x tol es gtx 750 is az o" szintju:k
#11 fm2+ 860k... Vagy 1150 G / i3
Nem jó 2014 ben am3+ ba gondolkodni, ja és amugy is már 2015 van remélem érted!
Köszönöm a válaszokat,akkor szerintem AMD lesz,mert az intelbe kb. 50 ezertől indul a 4 magos proci.
Ja és nem kell mást hozzá venni,ha ezeket amiket felsoroltam összerakom akkor (remélhetőleg) elindul a gép és minden oké?Nem kell esetleg még ventillátor külön a házba,elég ami hozzá jár?
#15 magok nem sokat számítanak
Vagy mégis? Pentium G 1magal erősebb mint fx6 2-3szálán...
Elindulni elindul persze
Gyari cpu hu:to: van cpu hoz
processzorból semmi értelme a 6350nek elég a 6300 nekem is ilyen van, bőven elég, és jóval olcsóbb ha jól tudom
az alaplap tökéletes választás
a videókártya a 260x legyen
hogyha bele tudnál szórítani 8 GB ramot, akkor az tuti biztos, hogy a legújabb játékokkal még egy darabig nagyon szép grafikán fogsz tudni játszani
ha meg marad ez a ram, akkor csomó kompromisszumot kell majd kötnöd, de így is használható lesz ezzel a rammal is, én mindenesetre megpróbálnám eladni és vennék helyette 1600 mhz-s 8 gigás modult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!