Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melegszik a processzor!?

Melegszik a processzor!?

Figyelt kérdés
Kicseréltem az E3300-as processzoromat egy E8400-asra. A hűtő maradt a régi gyári, új pasztát kentem rá. Bekapcsolás után, terhelés nélkül viszont a hűtője pörög, mint az állat és aida64-el is 70 fokot mérek, így kikapcsoltam. Mi lehet a probléma?

2015. febr. 24. 18:49
 1/4 Zzzoli ***** válasza:
Ellenőrizd hogy mindegyik lába megfelelően bepattant e a helyére, lehet ferdén fekszik fel a procira.
2015. febr. 24. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
A hűtő jól van rajta, BIOS-ban kell-e valamit állítani? Vagy talán sok a paszta? Annyit raktam pedig amennyit írnak. El se fogyott egy 0,5 grammos csomag.
2015. febr. 24. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés paszta kell rá.
2015. febr. 24. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Leszedtem újra, töröltem a pasztából (letöröltem a hűtőről) visszaraktam, most terhelésnél "csak" 80 fok, ami még mindig sok, szóval úgy érzem itt az idő szakemberhez fordulni :/
2015. febr. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!