Milyen videókártyát ajánlanátok játékokhoz fullhdben?
Figyelt kérdés
a pénz nem számít de lehetőleg azért szeretném megtalálni a legjobb vételt ami tökéletes a fullhd-re. 60 fps körül szeretnék játszani. szeretjük a far cry 4-et az nvidiát és i5 4690-em van h97ben 8gb-al2015. febr. 24. 03:07
2/8 A kérdező kommentje:
azt is írtam hogy a legjobb vételt szeretném megtalálni. a gtx 980 ultra hd-re való. nekem felesleges annyiért kártyát venni mert csak full hd-ben fogok játszani. szóval a kérdés az hogy melyik a legjobb vétel full hd 60 fps-re
2015. febr. 24. 06:32
3/8 A kérdező kommentje:
a pénz nem számít-ot azért írtam hogy elkerüljük a mennyid van rá visszakérdezéseket...
2015. febr. 24. 06:34
4/8 anonim válasza:
UHD-ben nincs az a kártya ami sli nélkül elég lenne. Ha ennyire képben vagy miért kérdezed? A 980 tökéletes mindenre WQHD-ig, de ha ennyire ellene vagy akkor 970.
6/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok ellene de szerintem annál van sokkal kevesebbért is olyan kártya ami teljesíti amit kérek. akkor is meg lennék lepve ha ehez minimum egy 970 kéne
2015. febr. 24. 07:15
7/8 anonim válasza:
Nem csak az fps a lényeg, hanem a két képkocka közt eltelt idő (frametime) is. Ha ez nem elég alacsony, lehet neked ezer fps-ed is, akkor sem lesz folyamatos a játék. Jelenleg a 980-nak a legalacsonyabb a frametime-ja is, de a 970 sem sokkal marad le. Szerintem ha az ultrastabil 60 fps a cél kompromisszumok nélkül, ne adj lejjebb.
8/8 anonim válasza:
Pl: Lehet hogy egy 280x is hozza amit akarsz (egyébként nem) de 25-45ms frametimeokkal. Ugyanezt egy 980 15-20-szal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!