Ezek a hőmérsékletek mennyire nagyon problémások?
Eddig is tudtam, hogy nincs jól, mivel az AMD FX 8120 processzorom 125 wattos fogyasztással rendelkezik, ameddig az alaplapom (asrock v68-vs3 fx) 95 wattot ad le. Ahogy a lenti ábrán is látszik, ezt nem igazán tartja be, és több mint 100 wattokat tol a procinak. Ez kicsit durva hőmérsékleteket produkál. Processzor tesztet futtattam a Prime95-el, kb. állandó 30-45% processzorműködés mellett.
Itt többet láttok: [link]
Mellesleg az általam látott maximális hőmérséklete az MCP-nek 100 celsius fok volt. Vélemények?
igen azért látja a 8 magosat mert azt támogatja, viszont ha nem akarod tönkre tenni, lesütni a gépedet én azt javaslom kapcsold ki és ne használjad így mert baromira nem támogatja az alaplapod a processzort sokkal több áram kell alapjáraton a processzornak mint amennyit az alaplap maximum képes leadni...
másrészt ez egy régi alaplap lehet, inkább add el vagy valami, de ez így katasztrófa mégegyszer mondom, komolyan inkább ne használd a gépet, ameddig nincs normális alaplapod
MSI 970 Gaming alaplap + ThermalTake Hyper 212
Ezekre esett a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!