Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek a hőmérsékletek mennyire...

Ezek a hőmérsékletek mennyire nagyon problémások?

Figyelt kérdés

Eddig is tudtam, hogy nincs jól, mivel az AMD FX 8120 processzorom 125 wattos fogyasztással rendelkezik, ameddig az alaplapom (asrock v68-vs3 fx) 95 wattot ad le. Ahogy a lenti ábrán is látszik, ezt nem igazán tartja be, és több mint 100 wattokat tol a procinak. Ez kicsit durva hőmérsékleteket produkál. Processzor tesztet futtattam a Prime95-el, kb. állandó 30-45% processzorműködés mellett.

Itt többet láttok: [link]

Mellesleg az általam látott maximális hőmérséklete az MCP-nek 100 celsius fok volt. Vélemények?

2015. febr. 23. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

igen azért látja a 8 magosat mert azt támogatja, viszont ha nem akarod tönkre tenni, lesütni a gépedet én azt javaslom kapcsold ki és ne használjad így mert baromira nem támogatja az alaplapod a processzort sokkal több áram kell alapjáraton a processzornak mint amennyit az alaplap maximum képes leadni...

másrészt ez egy régi alaplap lehet, inkább add el vagy valami, de ez így katasztrófa mégegyszer mondom, komolyan inkább ne használd a gépet, ameddig nincs normális alaplapod

2015. febr. 24. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
vagy vegyél bele valami bóvli processzort fillérekért amiket ott felsorol a gyártó aztán használd azzal, az is opció
2015. febr. 24. 20:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. febr. 24. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Veszel egy másik alaplapot, meg egy értelmes hűtőt a procira és máris jók lesznek azok a hőfokok.
2015. febr. 24. 22:02
 15/15 A kérdező kommentje:

MSI 970 Gaming alaplap + ThermalTake Hyper 212

Ezekre esett a választás.

2015. febr. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!