Amikor nyomtatok egy A4-es lapra akkor ha van egy egybefüggő sötét rész (pl. egy képen) amit kinyomtatok, akkor behullámosodik a papír mert talán túl sok festéket használ a nyomtató. Valahogy lehet ezt szabályozni?
Szia.
Nem a festék az oka, inkább a papir illetve a nyomtató beállitása.
Szerintem két módon lehet az ilyet elkerülni :
1. Fotópapir-ra nyomtatsz (az nem hullámosodik be)
2. Beállitod a nyomtatódat, hogy sima papirra ne fotóminőségben nyomtasson, hanem csak ha jól rémlik akkor "vázlat" minőségben. (Nyomtatója válogatja a nevet)
Tehát minden tipusú papirhoz meg kell keresni a megfelelő nyomtatási beállitást.
Sok sikert.
üdv.
Igen, tudom én is jártam igy, azért irtam, minden tipusú papirhoz meg kell találni a megfelelő nyomtató beállitást.
Amúgy milyen nyomtatóról van szó ?
Üdv.
Szia.
Users manual : [link]
30-dik oldalnál (34-dik lapnál) kezdődik, a beállitási lehetőség. (szerintem)
a 31-dik oldalon (35-dik lapon). Pontosan egy "Sima papiros" beállitás látható. A "Print Mode"-nál tudod állitani, hogy milyen minőségben nyomtatódjon ki az output, ha a pöttyöt a "Detailed Setting"-hez rakod akkor a csúszkával tudod állitani a minőséget. (érdemes megpróbálni a felette lévőhöz rakva a pöttyöt : "Printing a composite document" is a nyomtatást)
Sajnos az első időben játszani kell vele, de ha egyszer megvan a beállitás, akkor utánna már egyszerű, csak emlékezni kell a beállitásokra.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!