Mennyire időtálló a laptop billentyűzet matrica 2500 Ft-ért?
M3 matricát 2500 Ft-ért adnak és 1000 Ft-ért fel is ragasztják.
Van valakinek ilyen laptopja? Ez mennyire időtálló?
Látom, hogy tömegével hordják hozzánk a használt üzleti laptopkokat, főleg Németországból.
Ugyanakkor láttam azt is, hogy egy gyári magyar klaviatúra 25000 Ft körül van, ami egy 90-95000 Ft értékű laptop esetén már nem reális befektetés a vásárláskor.
Na jó, de a fenti válaszolókon nem láttszott, hogy lett volna nekik ilyen.
Egyébként egy üzleti laptopon elég randa a lekopott matrica...
Szóval 1 év, ha hinni lehet a fentieknek? Azért köszi, mindenki kapott egy plusszat.
Én fél éve alatt megtanultam az egész billentyűzetet a "bonus" gombokkal együtt, neked se lesz nehezebb.
Anyám már azt hiszi, hogy gyors gépelést tanítanak nekünk infon, de ott többnyire csak aludni szokás mifelénk.
Nem tudom melyik fajtára gondolsz pontosan. De az amelyik teljesen gyárinak néz ki a felrakás után, az bírja. Talán jobban is mint a gyári.
Köszönöm! A link kezd meggyőzni, hogy megy ez a matricázás!
Egy kb. a legolcsóbb új laptopok árában megvásárolható, használt üzleti laptoppal szeretném magam "meglepni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!