Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB pendrive-ok élettartama...

USB pendrive-ok élettartama ennyire kevés? Hogyan leheljek életet látszólag halott pendriveba?

Figyelt kérdés

A tapasztalatom szerint és márkától függetlenül (Verbatim, TDK, hama, noname, kártyaolvasó sd kártyával), kezdetben jól működnek, majd egyre nehezebben ismeri fel az otthoni PC / munkahelyi PC / TV. A vége mindig az, hogy már semmi sem ismeri fel, azt sem hogy bedugtam. Mit lehet tenni ez ellen?

Több usb és több fogadó eszközzel ez a tapasztalatom.

2015. febr. 23. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Gépből mindig úgy kell eltávolítani, hogy leállítod előtte eszküzkezelőben. Másrészt nem értem mi bajaod, van olyan kis pendriveom, ami évek ta megvan és semmi baja.
2015. febr. 23. 13:21
 2/2 A kérdező kommentje:

A bajom az amit leírtam. Lehet hogy másnak nincs, okos és ügyes, de attól nekem van.

Nyilván kihúzás előtt leállítom mindig.

kb. az 5. pendriveot kellene kidobnom, nem a pénz miatt, hanem a bosszankodás miatt számít.

2015. febr. 24. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!